Gebelıgınde progestan kullananlar

Bende günde 3 kez alıyorum progestanı ve hiç dışarı çıkamıyorum çünkü baş dönmesi uyku yapıyor rengim falan değişiyor sersemleştiriyor hiç ayık gezemiyorum hep yatıyorum ama mecbur dayancaz bebeğimiz için ilk aşılamamla hamile kaldım bu arada ve değerlerim ikiz değeri gibiymiş yüksekmiş. Ama tek bebek gorduk şimdilik 25 şubatta kalp atışını dinlemeye gitcez :))

Umarım böyle bi etkisi olmaz bende çünkü zaten dökülüyo saçlarımo_O

Kızlar progestanı fitil olarakmı kullanıyorsunz yoksa içiyormusunz

Ben dün akşam başladım şimdiden kesildi zaten o kadar azdıki ama doktor yine olsun kullan dedi azck gelmesi bile düşük riski demektir dedı

Kapsül canım agızdan benimki
doktor bana ister fitil ister iç dedi bende bu haftalar miğde bulantım var bide ilaç büyük diye fitil olarak kullanıyorum....pazartesiden beri ve hala daha akıntılarım var inş geçer bi an önce

doktor bana ister fitil ister iç dedi bende bu haftalar miğde bulantım var bide ilaç büyük diye fitil olarak kullanıyorum....pazartesiden beri ve hala daha akıntılarım var inş geçer bi an önce
Geçmiş olsun canm

Allah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli sorunsuz kucamıza almayı nasip etsin inşallah

Daha önce düşük yaptığım için ben de kullanıyorum/ günde üç defa ağızdan
Geçen hafta yumurta akı gibi bir akintim oldu kahverengi lekeler vardı için de peçete ye silince geliyordu doktora koştum düşük riski dedi. Progestani üçe cikarinca geçti. Dinleniyorum uzanıyorum . Rabbim korusun bebislerimizi :KK46::nazar:

Kizlar ben 14.haftamdayim 200mg progestan hala kullaniyorum nette arastirma yaptim dusugu engelledigine dair herhangi bir bilimsel kanit yokmus ustelik yenidogan bebekte solunum yetersizligi erkek bebekte ise penis deliginin yeri farkli oluyormus ben hala anlam veremiyorum bu ilaci neden iciyorum

Kizlar ben 14.haftamdayim 200mg progestan hala kullaniyorum nette arastirma yaptim dusugu engelledigine dair herhangi bir bilimsel kanit yokmus ustelik yenidogan bebekte solunum yetersizligi erkek bebekte ise penis deliginin yeri farkli oluyormus ben hala anlam veremiyorum bu ilaci neden iciyorum

Bende kullanıyorum eğer öyle değilse doktorlar neden veriyor? İnternette yazılanlara inanmak ne kadar doğru?

Ben günde 1 adet fitil olarak kullanıyorum doğuma kadar devam edicem.3 gün önce kanamam oldu bayağı geldi sonra birden kesildi .rahim ağzım dikişli inşallah bebeğim gününde vaktinde doğar korkarak gün sayıyoruz

Back
X