gebeliğinizde meleklerinize neler dinletiyorsunuz?

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
623
İçel Mersin
Günaydın güzel ikiz anneleri ve adayları...
ben her gün olmasa das iki gün de bir gün mutlaka fransız çocuk şarkı ve ninnileri birde mozart beetohven dinletiyorum işe yarar mı bilmiyorum inşAllah sakin meleklerim olur...
ben kendim de fransızca bildiğim için fransız ninnileri ve şarkıları daha annlamlı geliyor bana henüz türkçe ninni ve çocuk şarkılarına geçemedik çünkü bulamadım ama bu gün
indiricem ninni ve çocuk şarkıları bir kaç tane buldum ama özellikle aradığım şarkı olan benim annem canım şarkısını aradım ama sadece enstüman olarak buldum sözlü değil yani ama olsun dedim...
sizler ne dinletiyorsunuz ya da bir şeyler dinletiyor musunuz?
ben şu an ve hafanın 6 günü ofiste masa başı çalıştığım için bilgisayarda açıyorum müzikleri patronlar da çalışanlarda uyku komasına giriyorlar o yüzden şarkılar bitince mola veriyorum ki insanlar kendine gelsinler...
Evde de temizlik yaparken açıyorum müzik setinde fransız ninni ve çocuk şarkılarını öylece dinliyoruz...

İşte böyle güzel ikiz anneleri...
sizler neler dinletiyorsunuz ve hangi şekillerde dinletiyorsunuz onu merak ettim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…