- 29 Kasım 2017
- 286
- 351
- 33
76 hamile kaldım ilk 6.5 ay kilo almadım sonrada 91 kiloyla doğuma gittim
Dogumdan sonra nasil verebildiniz mi..? Emzirirken sut olsun diye yediniz mi ekstra biseyler.
Yani sut olsun diye tatli yemelimiyiz ona da kafam karisiyor

toplam 8,5 kilo aldım ama hepsini ilk 5 ay aldım
toplam 8,5 kilo aldım ama hepsini ilk 5 ay aldım son 6 haftada 500 gr almışım sadece dikkat edince fark etti.
 son 6 haftada 500 gr almışım sadece dikkat edince fark etti.  ama kuzucuğum kilo almış
 ama kuzucuğum kilo almış  doktorum 12 ile kapatırsın diyor bakalım
doktorum 12 ile kapatırsın diyor bakalım 
 , tüp bebekle girdim bu işe, tabi bir kaç yıldır tedavi görüyordum 47 kilodan 54 kilolara çıktım önce ve ne diyetler ne diyetler max 2 kilo verip duruyordum.
, tüp bebekle girdim bu işe, tabi bir kaç yıldır tedavi görüyordum 47 kilodan 54 kilolara çıktım önce ve ne diyetler ne diyetler max 2 kilo verip duruyordum. aç geziyorum 3 haftadır daha fazla almayayım diye nafile yine alıyorum 3 günde 1 kilomu, umarım bebeğim bu saçmalıklar yüzünden zarar görmez. kilo almak umrumda değil de bebeğime zarar gelir diye korkuyorum. bu 3 hafta yememden kıstım diye mi bilmiyorum hep 1 hafta önde giden bebeğim artık ileride değil, üstelik göbek ölçümü bikaç gün geride çıktı. yani yesem ona zarar sanırım yemesem de ona zarar. ne yapacağımı bilemedim.
 aç geziyorum 3 haftadır daha fazla almayayım diye nafile yine alıyorum 3 günde 1 kilomu, umarım bebeğim bu saçmalıklar yüzünden zarar görmez. kilo almak umrumda değil de bebeğime zarar gelir diye korkuyorum. bu 3 hafta yememden kıstım diye mi bilmiyorum hep 1 hafta önde giden bebeğim artık ileride değil, üstelik göbek ölçümü bikaç gün geride çıktı. yani yesem ona zarar sanırım yemesem de ona zarar. ne yapacağımı bilemedim.