Gebeliğinizi ilk ne zaman duyurdunuz?

tulperde

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
6.949
13.852
448
Selam kızlar gebeliğimi öğreneli 12 gün falan oluyor keseyi de gördük ama eşimden başka kimse bilmiyor kalp atışını duymadan kimseye söylemek istemiyorum aslında herkese duyurmak için acayip sabırsızlanıyorum özellikle de anneme ama kalp atışını bekliyim diyorum ona da 2 hafta var daha : ( Siz ne zaman duyurdunuz?

Canım ben önceki hamileligimde doktora gittikten sonra söylemiştik ailelere,ama şimdi kimseye söylemek gelmiyor içimden kalp atışını duyunca inş.soyleyelim diye karar aldık eşimle sadece kardeşim biliyor.ama bence annene söyle sevincini heyecanını paylaş bir kişiyle

Allah Hayrlı etsin öncelikle .

Güya biz de 3 aya kadar söylemeyecektik.Eşim 7.Haftada dayanamayıp söylemişti annesine.Mutluluğumu içimde tutamadım dedi.Annem de sonradan duymuş olmasın diye ben desöyledim bikaç gün sonra.

Kalp atışını falan duyamazsak Allah korusun kimseyi hayal kırıklığına uğratmak üzmek istemiyorum iyi düşünmek istiyorum ama kötü hisler doğuyor bazen içime : (

en sabırsız benmişim kan testinde öğrendiğimde duydu herkes gerçi ben gecikmenin 5. günü öğrenmiştim. ablamın doğum gününe denk geliyordu hediyesi yeğeni oldu :)

Ben keseyi görünce herkese söyledim sonra bebeği kaybettik hala tebrik için arıyorlar çok zor, bence en erken 10 hafta gibi olabilir

İlk gebeligimde kalp atisini duymadan kimseye soylememistim. Sonra heh dedim kalbi atiyo duyurduk herkese hoooop kalp atisi durdu...

Bi daha hamile kalirsam cinsiyetini ogrenmeden kimsye soylemicem diyodum, idrar testinde pozitifi gordum gece koruydu, sabah uyanir uyanmaz anneme fotografini attim:) ama simdi cok yakin bir kac arkadasim ve akrabamdan baska kimse bilmiuor onlara da hamileyim demedim hamile olabilirim dua edin bana dedim:)

Ben 10. Haftadan sonra herkese duyurdum ama annem ayrı tabi ona söylemştim hemen

Ben hiç dayanamamıştım. İlk oğlumu da şimdi de idrar testinde görür görmez ailelerim duymuştu

bence söyle canım ya böyle güzel bişey saklanırmı hele hele anneden duyunca oda çok sevinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…