gebelik aşıları hangi haftalarda yapılıyor???

Gebelik aşıları hangi haftalarda yapılır? BİLGİSİ OLAN ???

• gebelik aşıları

OY: 0 0,0%
  • 21/3

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Kardelen Polat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
11
0
1
31
21/3 haftalık gebeyim sağlık ocağına kayıt yaptırmıştım bana aşı kartı vermediler ve eşimle benim telefon numaramı aldılar aşı tarihinde arayıp seni çağıracağız dediler ama bu zamana kadar hiç sağlık ocağından beni çağıran olmadı hiç aşı yapılmadım. Ne zaman hangi haftalarda yapılıyor bu aşılar . İlk gebeliğim bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Benim daha vaktim gelmedi ama 20. Haftada tetanoz aşısına çağırdılar beni. Bir uğrayıp sorun isterseniz.

Gittim sordum bana sizin hemşireniz doğum yaptı süt izni kullanıyor sonra gelirsin diyip gönderdiler
Öyle saçmalık mı olur. Yeğenimin hemşiresi izne çıktığında diğer hemşireler bakmıştı yerine. Siz aile hekiminize bir danışın bence. Vakti önemli mi bilmiyorum ama önemliyse neden geçsin vakti. Kaldı ki önemsizse neden geçsin yapılması gerekmese çağrılmazdık sonuçta

Aynen öyle bidaha gitmeyi düşünüyorum inşallah kavga etmek zorunda kalmam. Birde köydeyim adam akıllı hastane yok gidecek imkan da yok kaçıncı haftalarda yapılıyor bilmiyorum hiçbir şeyde

Aynen öyle bidaha gitmeyi düşünüyorum inşallah kavga etmek zorunda kalmam. Birde köydeyim adam akıllı hastane yok gidecek imkan da yok kaçıncı haftalarda yapılıyor bilmiyorum hiçbir şeyde
Günaydın canım ... Ben tetanoz aşımı 5. Ayda ilk doz 6. Ayda ikinci doz olarak yaptırmıştım ... Ayrıca hemşireniz yok diyerek seni başından savamaz o aşı önemli çünkü şikayet edebileceğin bir yer varsa etmelisin kimsenin keyfine göre gitmez bu aşı işleri olması gerekiyorsa olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…