- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
İnşallah canım hayırlısı artıkİnşallah vardır canım
Gelişmeleri.yazin kızlarİnşallah canım hayırlısı artık
Bende olmadım dun olacak gibydm olmadımHala olmadım bakalım ya sende durumlar nasıl ama hamilelik belirtim asla yok beni şüphelendiren asıl bu
Benim belirtilerim daha 8 9 gün varken karnıma bir iğne batması ağrı oldu anlayamam ondan sonra sağ ve sol kasıklarım hep ağrıyordu sürekli idarara çıkıyorm bide baş ağrısı iki üç gündür bunlar yok artık hayırlısıHala olmadım bakalım ya sende durumlar nasıl ama hamilelik belirtim asla yok beni şüphelendiren asıl bu
İlk hamileliğimdeki ilk belirtim sol ve sağ kasık batmasıydı sonrada sarı bi akıntı olmuştu afedersin onun dışında bi belirtim olmadı mesela.Benim belirtilerim daha 8 9 gün varken karnıma bir iğne batması ağrı oldu anlayamam ondan sonra sağ ve sol kasıklarım hep ağrıyordu sürekli idarara çıkıyorm bide baş ağrısı iki üç gündür bunlar yok artık hayırlısı
Anldım değişiklik oluyor bazenİlk hamileliğimdeki ilk belirtim sol ve sağ kasık batmasıydı sonrada sarı bi akıntı olmuştu afedersin onun dışında bi belirtim olmadı mesela.
var gibi ama aynı zamanda yok
Ne zmn cikicak sonuçvar gibi ama aynı zamanda yokçok merak ettim sonuc ne çıkacak
Ahahah kesinlikle bencede var gibi ama yokvar gibi ama aynı zamanda yokçok merak ettim sonuc ne çıkacak
Kanda baktırmadım ki çift çizgi görsem şöyle net bi baktırıcam kanda daNe zmn cikicak sonuç
Aşırı silik kırmızı çizgi gördüm inşallah kuruma değildir
Ayy inşallah ya bakalım :)Aşırı silik kırmızı çizgi gördüm inşallah kuruma değildir
Sende mi bat bekliyorsun canım :)
Evet canım yumurta takibi yapıyorum benim regliye daha 22 gün varSende mi bat bekliyorsun canım :)
Ayy hadi inşallah bu ay sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inşallah Allah sanaEvet canım yumurta takibi yapıyorum benim regliye daha 22 gün var
Aminn canım sizde güzel haberlerle gelin inşallahAyy hadi inşallah bu ay sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inşallah Allah sana
Kanda baktırmadım ki çift çizgi görsem şöyle net bi baktırıcam kand
Bende adet belirtileri var iki gündür olmuyom ama testlerimde negatifAşırı silik kırmızı çizgi gördüm inşallah kuruma değildir
Ya geç döllenme ya de stresten olmuyorsunBende adet belirtileri var iki gündür olmuyom ama testlerimde negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?