Gebelik b

Kızlar benim işaret geldi olucam sanırım bugün yarın inşallah siz hamile kalırsınız en kısa zamanda haberinizi alırız

Yani o ay içinde eşimle hep ilsikye girdik her gün nerdyse
Her gün ilişki çok sağlıklı değil sperm kalitesini düşürüyorsunuz, 2 günde 1, 1 gün dolu 1 gün boş bu şekilde deneyin. Eşiniz ve siz doktora göründünüz mü

Her gün ilişki çok sağlıklı değil sperm kalitesini düşürüyorsunuz, 2 günde 1, 1 gün dolu 1 gün boş bu şekilde deneyin. Eşiniz ve siz doktora göründünüz mü
Bu kere kimyasal gebelik geçirdim yanı geçen ay ozmn göründüm sorun Yok dedi sadece vitamin eksikliğinde vardı eşim görünmedi ama bir sorun Yok diye düşünüyorum

Bu kere kimyasal gebelik geçirdim yanı geçen ay ozmn göründüm sorun Yok dedi sadece vitamin eksikliğinde vardı eşim görünmedi ama bir sorun Yok diye düşünüyorum
Vitamin eksikliği hamile kalmanı zorlaştırır canım vitamin takviyesi al birde folikasit kullanıyor musun? Eşinizde görünsün. Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür daha düzgün depolamadan az spermle ilişki yaşıyorsunuz atıyorum 50 milyon 100 milyon sperm olacağına her gün ilişkide belki de 20 milyon 30 milyonuyla oluyor doktorlar da önerme zaten 2 günde bir ya da 3 günde bir önerirler

Suan vitamin ilaçları kullanıyorum folik asit hafatda iki kere kullanıyorum bu bilgileri bilmiyordum tabi bende tam tersi sürekli ilişkiyi kaliteli buluyodm

Suan vitamin ilaçları kullanıyorum folik asit hafatda iki kere kullanıyorum bu bilgileri bilmiyordum tabi bende tam tersi sürekli ilişkiyi kaliteli buluyodm
Folik asit yararları nedir peki rica etsem

Folik asit yararları nedir peki rica etsem
Folikasiti haftada neden iki kere kullanıyorsunuz onu hergün 1 tane aynı saate almanız gerekiyor folikasit takviye edici gıdadır içerisinde bazı vitaminler bulunur kalsiyum L-metilfolat, iyot. Vitamin D3, vitamin B12, farklı vitaminler içeren folikasite var içeriği zengin olan. bu gebelik oluşmasına yardımcı oluyor çocuğun sağlıklı gelişmesine destek.

Folibol doktor dedi gebe kalınca bunu kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…