- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Aynen benimde bakalım nolcak :/Bende adet belirtileri var iki gündür olmuyom ama testlerimde negatif
Ya geç döllenme ya de stresten olmuyorsun
İşte bu kötü arada kalmakYa geç döllenme ya de stresten olmuyorsun
Ay evet ya bak benim yum tarihim 1 Ocak gözüküyo yumdan 2 gün önce de en son ki birliktelik. Bidaha da yok zaten bilmiyorum varsa da belki çıkmıyodur..İşte bu kötü arada kalmak
Kesinlikle akışına bırakın hala regl olmasanız kan verirsiniz direkİşte bu kötü arada kalmak
Bende seninle aynı durumdymKızlar benim işaret geldi olucam sanırım bugün yarın inşallah siz hamile kalırsınız en kısa zamanda haberinizi alırız
Hayırlısı olsun bizim için inşallah canımBende seninle aynı durumdym
Oldum bugünYa geç döllenme ya de stresten olmuyorsun
Bir dahaki ay inşallah kuzum üzülme
Ama hiç korunmadim çokta ilişki yaşadımBir dahaki ay inşallah kuzum üzülme
Yani o ay içinde eşimle hep ilsikye girdik her gün nerdyseAma hiç korunmadim çokta ilişki yaşadım
Her gün ilişki çok sağlıklı değil sperm kalitesini düşürüyorsunuz, 2 günde 1, 1 gün dolu 1 gün boş bu şekilde deneyin. Eşiniz ve siz doktora göründünüz müYani o ay içinde eşimle hep ilsikye girdik her gün nerdyse
Bu kere kimyasal gebelik geçirdim yanı geçen ay ozmn göründüm sorun Yok dedi sadece vitamin eksikliğinde vardı eşim görünmedi ama bir sorun Yok diye düşünüyorumHer gün ilişki çok sağlıklı değil sperm kalitesini düşürüyorsunuz, 2 günde 1, 1 gün dolu 1 gün boş bu şekilde deneyin. Eşiniz ve siz doktora göründünüz mü
Vitamin eksikliği hamile kalmanı zorlaştırır canım vitamin takviyesi al birde folikasit kullanıyor musun? Eşinizde görünsün. Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür daha düzgün depolamadan az spermle ilişki yaşıyorsunuz atıyorum 50 milyon 100 milyon sperm olacağına her gün ilişkide belki de 20 milyon 30 milyonuyla oluyor doktorlar da önerme zaten 2 günde bir ya da 3 günde bir önerirlerBu kere kimyasal gebelik geçirdim yanı geçen ay ozmn göründüm sorun Yok dedi sadece vitamin eksikliğinde vardı eşim görünmedi ama bir sorun Yok diye düşünüyorum
Suan vitamin ilaçları kullanıyorum folik asit hafatda iki kere kullanıyorum bu bilgileri bilmiyordum tabi bende tam tersi sürekli ilişkiyi kaliteli buluyodmVitamin eksikliği hamile kalmanı zorlaştırır canım vitamin takviyesi al birde folikasit kullanıyor musun? Eşinizde görünsün. Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür daha düzgün depolamadan az spermle ilişki yaşıyorsunuz atıyorum 50 milyon 100 milyon sperm olacağına her gün ilişkide belki de 20 milyon 30 milyonuyla oluyor doktorlar da önerme zaten 2 günde bir ya da 3 günde bir önerirler
Suan vitamin ilaçları kullanıyorum folik asit hafatda iki kere kullanıyorum bu bilgileri bilmiyordum tabi bende tam tersi sürekli ilişkiyi kaliteli buluyodmVitamin eksikliği hamile kalmanı zorlaştırır canım vitamin takviyesi al birde folikasit kullanıyor musun? Eşinizde görünsün. Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür daha düzgün depolamadan az spermle ilişki yaşıyorsunuz atıyorum 50 milyon 100 milyon sperm olacağına her gün ilişkide belki de 20 milyon 30 milyonuyla oluyor doktorlar da önerme zaten 2 günde bir ya da 3 günde bir önerirler
Folik asit yararları nedir peki rica etsemVitamin eksikliği hamile kalmanı zorlaştırır canım vitamin takviyesi al birde folikasit kullanıyor musun? Eşinizde görünsün. Hergün ilişki sperm kalitesini düşürür daha düzgün depolamadan az spermle ilişki yaşıyorsunuz atıyorum 50 milyon 100 milyon sperm olacağına her gün ilişkide belki de 20 milyon 30 milyonuyla oluyor doktorlar da önerme zaten 2 günde bir ya da 3 günde bir önerirler
Folikasiti haftada neden iki kere kullanıyorsunuz onu hergün 1 tane aynı saate almanız gerekiyor folikasit takviye edici gıdadır içerisinde bazı vitaminler bulunur kalsiyum L-metilfolat, iyot. Vitamin D3, vitamin B12, farklı vitaminler içeren folikasite var içeriği zengin olan. bu gebelik oluşmasına yardımcı oluyor çocuğun sağlıklı gelişmesine destek.Suan vitamin ilaçları kullanıyorum folik asit hafatda iki kere kullanıyorum bu bilgileri bilmiyordum tabi bende tam tersi sürekli ilişkiyi kaliteli buluyodm
Folik asit yararları nedir peki rica etsem
Folibol doktor dedi gebe kalınca bunu kullanmaFolikasiti haftada neden iki kere kullanıyorsunuz onu hergün 1 tane aynı saate almanız gerekiyor folikasit takviye edici gıdadır içerisinde bazı vitaminler bulunur kalsiyum L-metilfolat, iyot. Vitamin D3, vitamin B12, farklı vitaminler içeren folikasite var içeriği zengin olan. bu gebelik oluşmasına yardımcı oluyor çocuğun sağlıklı gelişmesine destek.
Folikasiti haftada neden iki kere kullanıyorsunuz onu hergün 1 tane aynı saate almanız gerekiyor folikasit takviye edici gıdadır içerisinde bazı vitaminler bulunur kalsiyum L-metilfolat, iyot. Vitamin D3, vitamin B12, farklı vitaminler içeren folikasite var içeriği zengin olan. bu gebelik oluşmasına yardımcı oluyor çocuğun sağlıklı gelişmesine destek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?