Gebelik bakar misiniz

hemsiresena

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
65
7
16
29
Merhaba ablalarım bir sorum olacaktı psikolojik olarak gerçekten iyi değilim nişanlımla temmuzda ters ilişki yaşadık nişanlım korunuyordu bende ay basında dogum kontrol hapina başlamıştım boşalma olmamıştı zaten korunuyordu ağustosta eylülde 6 defa kan testi yaptırdim 0.28 0.0 0.58 0.0 1.17 ve 0.21 çıktı 24 eylülde ultrasona girdim çok sıkışık değildim pcos hastasiyim kistlerime bakti doktor gebelikle ilgili birşey demedi ama karnım şişiyor iniyor sürekli kafayı yemek üzereyim kanda ultrasonda olmadan bebek olabilir mi psikolojik olarak buna inanamıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim.

Birincisi ters ilişkiden hamile kalınmaz,ikincisi boşalma bile olmamış,üçüncüsü dogum kontrol hapı kullaniyormussun.Bu üçü bir araya geldiğine gore, eğer bu şartlar altında hamile kalsaydın imkansız bir durumu gerçekleştirmiş olurdun. Ultrasonda ve kan testlerinde çıkmamasi çok normal. Hamile degilsin

Cevabınız için teşekkür ederim bugün son beta hcg verdim inşallah bunda da yoksa psikolojik olarak rahatlayacağım

Hamile değilsiiz kendinizi neden bu kadar strese sokuyorsunuz ? Temmuzda diyorsunuz hamile olsanız beta onbinlerde çıkardı, eğer değer beşten azsa hamile değilsiniz demek. Bir de devlet hastanelerinden verdiğiniz beta tahlilleri e- nabızda gözüküyor. Bilginize.

kız hamile kalmamak için herşeyi yapmış birlikte olmamak haricinde. bir onu yapmamış ama yine de ikna olmuyor. valla nick hemşire ama ya bilgi sıfır ve cinsellik yaşıyor ya da bizimle dalga geçiyor arkadaş. işte takıntı her zaman temizlik falan olmayabiliyor bu arkadaş da bunu takıntı yapmış kendine. bir kaç konu daha açtı burada bu konu ile ilgili o yüzden ona cevap vermeye değmez! hem korkuyor hem keyfini yapıyor. ksr bakmasın kim ne derse desin bana ama bu işi yapıyorsa sonuca katlanacak insan öyle aman bir şey olur mu demeyecek olsa ne olacak çocuğa mı kıyacak?onu da yapar böylesi.

Öncelikle Düzgün cevap veren herkese teşekkür ederim ilişki üzerinden 71 gün geçtikten sonra dün yine kan verdim 0.08 çıktı ve beni rahatlatan yorumlar sayesinde psikoljik olarak daha iyiyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…