gebelik beklentisi

anonimyumurtaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
20
6
1
kızlar 2 yıllık evliyiz 1 senedir de çocuk istiyoruz ikimiz de sağlıkçı olunca hiç gebelik oluşmaması bizi şüphelendirdi bir sürü testler yaptırdık sperm testi hsg falan doktorlar bir engeliniz yok gebelik için diyor. geçen ay mfk takviyelerine başladık bat yarın ama hiçbir gebelik belirtim hissiyatım yok. bu ay da olmadı diye sürekli üzüyorum kendimi ve eşim de haliyle etkileniyor. öneriniz var mı biraz daha mı sabretmeliyiz yoksa artık tedaviler mi araştırmalıyım bilmiyorum :(

kızlar 2 yıllık evliyiz 1 senedir de çocuk istiyoruz ikimiz de sağlıkçı olunca hiç gebelik oluşmaması bizi şüphelendirdi bir sürü testler yaptırdık sperm testi hsg falan doktorlar bir engeliniz yok gebelik için diyor. geçen ay mfk takviyelerine başladık bat yarın ama hiçbir gebelik belirtim hissiyatım yok. bu ay da olmadı diye sürekli üzüyorum kendimi ve eşim de haliyle etkileniyor. öneriniz var mı biraz daha mı sabretmeliyiz yoksa artık tedaviler mi araştırmalıyım bilmiyorum :KK43:
Yaşınız ve amh kaç

Bende bı sene uğraştım olmadı aşılamaya geçeceğiz. Olmayınca olmuyor. Zaten azıcık sağlık ve biyolojiden anlayanalar stres ve anlıyorlar hatta korunuyorlar. Amannn hemen çocuk mu olur diye korunmaya veya yumurtlama nedir hangi gündür bilmeyenler hesap yapamayanlar pat hamile kalıyor ☹️ bizim de hc bir sıkıntı yok. Artık stres olcak bir konuda yok çünkü olmamasına alıştığımız için. Yani ne desem bilmiyorum.

kızlar 2 yıllık evliyiz 1 senedir de çocuk istiyoruz ikimiz de sağlıkçı olunca hiç gebelik oluşmaması bizi şüphelendirdi bir sürü testler yaptırdık sperm testi hsg falan doktorlar bir engeliniz yok gebelik için diyor. geçen ay mfk takviyelerine başladık bat yarın ama hiçbir gebelik belirtim hissiyatım yok. bu ay da olmadı diye sürekli üzüyorum kendimi ve eşim de haliyle etkileniyor. öneriniz var mı biraz daha mı sabretmeliyiz yoksa artık tedaviler mi araştırmalıyım bilmiyorum :KK43:
Takviyeleri 1 ay kullanmak yeterli degil daha iyi bilirsiniz yumurtanin olusmasi 60 gunluk bir sürec min 3 aylik takviye ile depoların doldurulması gerekir

Bende bı sene uğraştım olmadı aşılamaya geçeceğiz. Olmayınca olmuyor. Zaten azıcık sağlık ve biyolojiden anlayanalar stres ve anlıyorlar hatta korunuyorlar. Amannn hemen çocuk mu olur diye korunmaya veya yumurtlama nedir hangi gündür bilmeyenler hesap yapamayanlar pat hamile kalıyor ☹️ bizim de hc bir sıkıntı yok. Artık stres olcak bir konuda yok çünkü olmamasına alıştığımız için. Yani ne desem bilmiyoru

Doktorlar yapıyor zaten neden onermiyorlar ben duymadım hiç öyle bişey
Ultrason ile takibi kendileri yapıyor ama idrar ile olanlar hem çok doğru olmayabilir hem de stres yaratıyor diye kullanma demişti bana doktor para tuzağı gözüyle baktı

Back
X