Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet arkadaslar buraya girmemek icin kendimi zor tuttum ama dayanamadim adetime 5 gun kala yine burdayim Yine bir bekleyis icinceyim umarim bu ay basarmisimdir sizde durumlar nedir ne kadsr gununuz kaldi ?
canim bende kist var o yuzden doktor acil cocuk onerdi olmayabilir dedi ondan erkenden basladim yoksa tabiki erken ama bekleyip riske atamam ne kadar erken baslarsam o kadar iyi
yumurtaligimda kist var ve her gecen gun buyuyo doktor bebek onerdi eger olmazsa ameliyatla kisti alacaklar 4 ay sure verdi bu ay olmazsa 2 ay kaliyo ama kendimi degisik hissediyorum var gibi hissediyorum
yumurtaligimda kist var ve her gecen gun buyuyo doktor bebek onerdi eger olmazsa ameliyatla kisti alacaklar 4 ay sure verdi bu ay olmazsa 2 ay kaliyo ama kendimi degisik hissediyorum var gibi hissediyorum