Haftaya çarşamba doktor randevum var test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak adına direkt doktora gitmeye karar verdimGebelik var mı?
Hadi hayırlısı olsun inşallahhh :) Amiin sizin de kucağınız boş kalmasın inşallah bu ay ovulasyon testini denedim eğer tutarsa size de tavsiye ederimAy bizde bu ay adetten hemen sonra korunmasız ilişkiye başladık. Aşırı kaşık ağrısı mide bulantısı halsizlik uykusuzluk falan yaşıyorum ama bilemedim soğuktanda olabilir diye düşünüldüm bat 7 gün sonra bakalım hayırlısı :) inşallah gebelik vardır sizde de kucağınız boş kalmasın
Daha çok yeni başlamışsınız denemeye 1 seneye kadar olmaması normal 1 sene sonrasında doktorlar tedavi öneriyor.. Bizim aralık 12de tam 1 sene oldu denemeye başlayalı bakalım çarşamba neler olacakYa ben geçen ay adetten 10 gün önce falan bi muayene oldum bir sıkıntı varsa bileyim diye, doktor rahmin çok iyi durumda yumurtalıklarında çok iyi çalışıyor sadece sağ tarafta kist var ama önemli değil kendi kendine gider dedi. O yüzden bizde denemeye başladık ilk kez. Bakalım eğer bir kaç denemede olmaz ise o testten alırım çünkü uygulamadan takip ediyorum şu an
Hayırlısı olsun inşallah sizin içinde :)Daha çok yeni başlamışsınız denemeye 1 seneye kadar olmaması normal 1 sene sonrasında doktorlar tedavi öneriyor.. Bizim aralık 12de tam 1 sene oldu denemeye başlayalı bakalım çarşamba neler olacak
Miyde bulantısı olması için erken bence inşallah HamilesinizdirAy bizde bu ay adetten hemen sonra korunmasız ilişkiye başladık. Aşırı kaşık ağrısı mide bulantısı halsizlik uykusuzluk falan yaşıyorum ama bilemedim soğuktanda olabilir diye düşünüldüm bat 7 gün sonra bakalım hayırlısı :) inşallah gebelik vardır sizde de kucağınız boş kalmasın
Bende öyle düşünüyorum hamileliğe pek yormuyorum o yüzden üşütme falan olabilir diyeMiyde bulantısı olması için erken bence inşallah Hamilesinizdir
Adetinize ne kadar var adet öncesi de mide bulantısı olur maalesef hamilelik ve adet belirtileri benziyor ayırt etmek zorBende öyle düşünüyorum hamileliğe pek yormuyorum o yüzden üşütme falan olabilir diye
Şu an 6 gün var ama bulantım geçti sadece sabahları bi bulantı oluyor o kadar. Ağrım da düne kadar vardı belime bacağıma vuruyordu ama bugün iyiyim çok şükürAdetinize ne kadar var adet öncesi de mide bulantısı olur maalesef hamilelik ve adet belirtileri benziyor ayırt etmek zor
Kasıklarınız da batma ve göğüslerinizde hassasiyet var mıŞu an 6 gün var ama bulantım geçti sadece sabahları bi bulantı oluyor o kadar. Ağrım da düne kadar vardı belime bacağıma vuruyordu ama bugün iyiyim çok şükür
Evet öyle düşünün çünkü hamilemiyim diye stres yapınca adet düzeniniz bozuluyor inşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsınız ben doktordan sonra burdan bilgi veririm seninde hayırlı haberini bekliyor olacağım :)Sağ kasıkta bacağıma vuran bir ağrı vardı geçen haftadan beri belime falanda vuruyordu ağrısı. Göğüs hassasiyeti dediğinin dokununca acımasından bahsediyorsanız evet var ama dediğim gibi bat 6 gün sonra olduğu için onun etkisindendir diye düşünüyorum
Mutlaka merakla bekliyorumEvet öyle düşünün çünkü hamilemiyim diye stres yapınca adet düzeniniz bozuluyor inşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsınız ben doktordan sonra burdan bilgi veririm seninde hayırlı haberini bekliyor olacağım :)
Selamlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür gebelik varmışşşş :) Darısı sana ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah :)Mutlaka merakla bekliyorum
Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSelamlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür gebelik varmışşşş :) Darısı sana ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah :)
Çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza olsun diyelimYaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbende regl oldum önümüzdeki aylarda nasipse
Evet ondan aldım bende bugün geldi bakalım adet bitiminden sonra başlayacağımÇok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda başınıza olsun diyelimOvulasyon testini denemizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?