Valla adet geçtiğinde de sanki her an adet olacak adetin sökülecek gibi oluyor. Sürekli oldum olacağım diye tuvalete gittim ben. Düşün birde adetten 5 gün önce çok yüksek değerle öğrendiğim halde. Hatta bebeğin kalp atışını duymaya gidene kadar içimde bişey yok dedim. Şu an 7. Haftadayım sabah bulantım ve halsizlik var. Düşn yani çok sonra. Testte çıkmasa ne ben ne başkası hamile demezAdet gwciktiği zaman mı belirti oluyo
Ben aralığın 10unda yumurtladım beki belirtiler nezaman belli oluyo
Ben de şunu merak ediyorum benim adetten 1 hafta önce göğüslerimde gerginlik ve şişme oluyor. Bugün kalktığımdan beri bakıyorum sönmüş gerginlik hissi yok. Acaba adet geleceği için midir???
Doğru diyorsun canımAdet ve gebelik belirtileri o kadar aynı ki... Hatta her gebelik farklı anne aynı kişi olsa da.
İnşallah pozitiftir teşekkürler canımYumurta döllendiyse fallop tüplerindeki yolculuğu yaklaşık 7-10 gün sürer ve rahme iner. Ve beta hcg salgılanmaya başlar. Ben senin yerinde olsam adet günümü bekler ve kan testi yaptırırdım cnm.
Rabbim gönlüne göre versin cnm. Haber ver bize deİnşallah pozitiftir teşekkürler canım
Benım 4 gun kala ıdrar testinde hemen cıkmadı ama yarım saat sonra baktığımda belırgındı gecerlilik yok deniyor ama ben daha once de yapmıstm saatler gecmesine ragmen bombostu sonrasım da da adet olmıstım zaten yapın bence zararı olmazKızlar merhabalar bende 1.5 yıldırgebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen yardımcı olırmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?