Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar gebeliğin daha ilk haftalarında (6 hafta) gebelik belirtileriniz sürekli her an oluyor muydu? Daha önce düşüklerim oldugu için her gün göğüs acım var mı yok mu kasık ağrım var mı yok mu diye kontrol ediyorum
Arkadaşlar gebeliğin daha ilk haftalarında (6 hafta) gebelik belirtileriniz sürekli her an oluyor muydu? Daha önce düşüklerim oldugu için her gün göğüs acım var mı yok mu kasık ağrım var mı yok mu diye kontrol ediyorum
sen kendıne bebısıne dıkkat et allaha emanet o :)) dınleme kendını. benım gogus acım cok gec basladı arada gıttı geldı.. mıdem bulandı gectı derken ıstıfra basladı yıne bıttı kurtuldum dedım arttı bazen kasıklarım agrır o da nedense hep 6+1 8+1 gıbı 1 lı gunlere denk geldı :)) hala daha oyle :) baska gunler yok. bu 9 ay en guzel donemmıs .. tadını cıkaralım :))