Gebelik belirtileri sürekli olur mu

PsikSule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
262
60
48
35
Arkadaşlar gebeliğin daha ilk haftalarında (6 hafta) gebelik belirtileriniz sürekli her an oluyor muydu? Daha önce düşüklerim oldugu için her gün göğüs acım var mı yok mu kasık ağrım var mı yok mu diye kontrol ediyorum

hormona adaptasyonu var vucudun bazen degısebılıyor. Alıstıkca. Hep can cekısmıyoruz ıstersen bı kontrol ol kalp atısını duymusmuydun

Göğüslerde dokununca oluşan hassaslık hariç hiç belirtim olmadı hâlâ da olmuyo düşünme böyle ince şeyleri Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet canım kalp atısı var cok şükür işte insan o süreçlerden gecince korkuyor aynı şeyler olur mu diye :/
sen kendıne bebısıne dıkkat et allaha emanet o :)) dınleme kendını. benım gogus acım cok gec basladı arada gıttı geldı.. mıdem bulandı gectı derken ıstıfra basladı yıne bıttı kurtuldum dedım arttı bazen kasıklarım agrır o da nedense hep 6+1 8+1 gıbı 1 lı gunlere denk geldı :)) hala daha oyle :) baska gunler yok. bu 9 ay en guzel donemmıs .. tadını cıkaralım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…