Merhabalar,
Geçen ay yumurtlama günümü belirlemek için doktora gitmiştim. Yumurtlamamın 27-30 Ağustos arası bir gün olduğu yüksek ihtimal, çünkü doktor yumurtamın güzel büyüdüğünü söylemişti. Bu tarihlerde ilişki de oldu.
3 Eylül gibi göğüslerim daha dolgun olmaya başladı ve 3 Eylül'den beri de hala öyle. Aynı gün göğüslerimde yeşil-mavi damarlar daha çok belirdi ve iki gün öncede göğüs ucumdaki var olan pütürlü kabarcıklar daha belirdi ve yeni pütürlü kabarcıklar da oluştu. Damar belirginliğini ve göğüs ucu kabarcıklarının artmasını ilk kez görüyorum. Bir de İYE mevcuttu ben de, toz ilacını yazmıştı doktor. Onu kullandım ama hala sık tuvalete çıkmalarım devam ediyor. süreçte ara ara karın ağrılarım da oldu. 12 Ağustos'ta reglim lekelenmeyle başladı sonra 15-16 Ağustos gibi de asıl kanamaya dönmüştü. Son 6 aydır adet düzenim çoğunlukla 25 günde bir oluyor. Aslında adet tarihimi de geçtim ama bugünkü yaptığım testler de negatif sonuç aldım. Bir tanesinde hayalet çizgi var gibiydi sadece. Öğleden sonra yine yaptığımda net bir şekilde negatifti. Bu tarz belirtileri olup da pozitif sonuç alanınız olmuş muydu?