Gebelik belirtileri yardımmm 🥺🥺

merlady

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
262
88
13
34
Kızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?

Kızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum. Kimisi hiç fark etmiyor kimisi çok çok erken hissediyor. En çok duyduğum belirtiler göğüs hassasiyet ve kaşıkta batma.Sizde bunlar var mı ?

Merhaba benimde adete on gün varken iştah artışı bel kasık ağrısı karnimda pıt pıt damar atmaları olmuştu şu an 5.haftama girdim inşallah isteyen herkese versin rabbim

Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum. Kimisi hiç fark etmiyor kimisi çok çok erken hissediyor. En çok duyduğum belirtiler göğüs hassasiyet ve kaşıkta batma.Sizde bunlar var mı ?
Göğüslerimde sızlama var evet bazen tek bazen ikisindede dokunamıyorum bile hatta ama pco var bende o yüzden gebeliğe yoramıyorum hiç birşeyi :(

Benim adetim 5 gün gecikti test yaptım bugün negatif çıktı ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var sende durumlar nasıl

Benim adetim 5 gün gecikti test yaptım bugün negatif çıktı ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var sende durumlar nasıl
Bende göğüslerde ara ara hassasiyet oluyor birde böyle kasıklarım ve alt kısmımda sancılanma, ama adet olurken de olur bunlar çözemedim o yüzden

Bende göğüslerde ara ara hassasiyet oluyor birde böyle kasıklarım ve alt kısmımda sancılanma, ama adet olurken de olur bunlar çözemedim o yüzden
Adet belirtilerini 9 gün önceden yasiyormuydun benimde adet olmadan önce karnim davul gibi oluyordu ama oda yok

Adet belirtilerini 9 gün önceden yasiyormuydun benimde adet olmadan önce karnim davul gibi oluyordu ama oda yok
Bende pco var bazen erken de yaşayabiliyordum benim de karnım şişer benim de yok o bu ay ama iyi ki söyledin, öyke bulantı falan yok ama sık idrara çıkma falan

Bende pco var bazen erken de yaşayabiliyordum benim de karnım şişer benim de yok o bu ay ama iyi ki söyledin, öyke bulantı falan yok ama sık idrara çıkma falan
Bendede belırtıler vardı sık ıdrara cıkma mıde bulantısı kasık batma sırt agrısı metalık tat agızda ama olmadı yokmus

Sık idrara çıkma bendede var beyaz akintimda cok geliyor birde çok erken yatmaya başladım ve en az 9 saat uyumama rağmen uykumu alamıyorum

Sık idrara çıkma bendede var beyaz akintimda cok geliyor birde çok erken yatmaya başladım ve en az 9 saat uyumama rağmen uykumu alamıyorum
Sen kesin hamilesin o zaman canım bak bende onların hiç birisi yok mesela, beyaz akıntım yok ara ara şeffaf geliyor ama benim de

Bende öyle düşünüyordum ama iki kere test yaptım yanlışmi diye ikiside negatif çıktı

Sağlık ocağına giderim olmazsam yine sende istersen şu erken gebelik testlerinden alıp yap istersen negatif çıksada şimdiden umutsuzluğa kapilmamalisin daha çok var gününe çünkü belki pozitif çıkar 😊

Back
X