Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum. Kimisi hiç fark etmiyor kimisi çok çok erken hissediyor. En çok duyduğum belirtiler göğüs hassasiyet ve kaşıkta batma.Sizde bunlar var mı ?Kızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Göğüslerimde sızlama var evet bazen tek bazen ikisindede dokunamıyorum bile hatta ama pco var bende o yüzden gebeliğe yoramıyorum hiç birşeyiKişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum. Kimisi hiç fark etmiyor kimisi çok çok erken hissediyor. En çok duyduğum belirtiler göğüs hassasiyet ve kaşıkta batma.Sizde bunlar var mı ?
Ne zaman gebelik testi yapmalıym sizceMerhaba benimde adete on gün varken iştah artışı bel kasık ağrısı karnimda pıt pıt damar atmaları olmuştu şu an 5.haftama girdim inşallah isteyen herkese versin rabbim
Benim adetim 5 gün gecikti test yaptım bugün negatif çıktı ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var sende durumlar nasılKızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Bende göğüslerde ara ara hassasiyet oluyor birde böyle kasıklarım ve alt kısmımda sancılanma, ama adet olurken de olur bunlar çözemedim o yüzdenBenim adetim 5 gün gecikti test yaptım bugün negatif çıktı ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var sende durumlar nasıl
Adet belirtilerini 9 gün önceden yasiyormuydun benimde adet olmadan önce karnim davul gibi oluyordu ama oda yokBende göğüslerde ara ara hassasiyet oluyor birde böyle kasıklarım ve alt kısmımda sancılanma, ama adet olurken de olur bunlar çözemedim o yüzden
Bende pco var bazen erken de yaşayabiliyordum benim de karnım şişer benim de yok o bu ay ama iyi ki söyledin, öyke bulantı falan yok ama sık idrara çıkma falanAdet belirtilerini 9 gün önceden yasiyormuydun benimde adet olmadan önce karnim davul gibi oluyordu ama oda yok
Bendede belırtıler vardı sık ıdrara cıkma mıde bulantısı kasık batma sırt agrısı metalık tat agızda ama olmadı yokmusBende pco var bazen erken de yaşayabiliyordum benim de karnım şişer benim de yok o bu ay ama iyi ki söyledin, öyke bulantı falan yok ama sık idrara çıkma falan
Sık idrara çıkma bendede var beyaz akintimda cok geliyor birde çok erken yatmaya başladım ve en az 9 saat uyumama rağmen uykumu alamıyorumBende pco var bazen erken de yaşayabiliyordum benim de karnım şişer benim de yok o bu ay ama iyi ki söyledin, öyke bulantı falan yok ama sık idrara çıkma falan
Sen kesin hamilesin o zaman canım bak bende onların hiç birisi yok mesela, beyaz akıntım yok ara ara şeffaf geliyor ama benim deSık idrara çıkma bendede var beyaz akintimda cok geliyor birde çok erken yatmaya başladım ve en az 9 saat uyumama rağmen uykumu alamıyorum
Sen kesin hamilesin o zaman canım bak bende onların hiç birisi yok mesela, beyaz akıntım yok ara ara şeffaf
Yaptın mı sen test bu ay canımBendede belırtıler vardı sık ıdrara cıkma mıde bulantısı kasık batma sırt agrısı metalık tat agızda ama olmadı yokmus
Aaa regl oldun mu pekiBende öyle düşünüyordum ama iki kere test yaptım yanlışmi diye ikiside negatif çıktı
Yok olmadım henüz 5 gün oldu gecikeliAaa regl oldun mu peki
Adetıme 6 gun kala yaptım negatif bu gun adetıme 2 gun var yaptım yine bu gun negatıfYaptın mı sen test bu ay canım
İnşallah geç döllenme falan olmustur sonradan çıkar yine testle, bende zor sabrediyorum test yapmak içinYok olmadım henüz 5 gün oldu gecikeli