Gebelik belirtileri yardımmm 🥺🥺

Canım ben de de bişey atıyormuş gibi oluyordu bu durumu büyüklerime danıştım vay rahim yeni yeni çocuk istiyor dediler vay uşaklık titriyor dediler doktora sordum gaz dedi bana direkt olarak bi iki gün yemene dikkat rahat lavaboya git geçer dedi, bu arada insülin direncini kırmak için kullandığım ilaç sürekli tuvalete çıkardığı için beni o pıt pıt atma hissim de gitti😊muhtemelen şeninde o konu öyle ama diğerlerine hiç yorum yapamıyorum,ben de de göğüs hassasiyeti var bu ara dokunamıyorum bile acıyor ,sürekli uyuyorum,halsizim ve 5 gün gecikmem var harın sabah kandan gebelik testi yapacağım 😞çok heyecanlıyım 😞
İnşallah hamileyizdir

Senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bebek isteyenlerin başına,benim bu ay olmadı ama nasip:(

Selamlar benimde bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım normalde adet olmadan 5 gün önce falan göğüslerim cok ağrırdı. Şimdi sadece kasıklarım da ağrı var
SiZce gebelik olur mu

Valla canım ben de bütün belirtiler mevcuttu ve hala mevcut kaşık ağrısı göğüs ağrısı göğüs ucunda şişme adetten 6 gün gecikme vs. Test yaptım hamile değilim o yüzden düşünme kara kara git test yap var mı diye ben çok umutluydum belirtilerim olunca hayal kırıklığına uğradım:(

Kızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Yaşanmaya bilir
Ne zaman gebelik testi yapmalıym sizce
Adetime 9gun varken erken gebelik testi yaptım az bişe vardigolgeydi sonra kan verdim o gün 0.100cikti negatif adetime 3gun varken yet aldım kaset gölgelik vardı 1tane daha aldım oda golgelikti sonra ertesi gün yani adetime 2gun kala kan verdim 41.9 du değerim benim ilk belirdim göğüslerim hafif acımaya başlamıştı adetime 4gun kala karnım ağrıdı adet olacakmisim gibiydi ertesi günde öyleydi süpelendim ve tes yaptım Allah inşallah sanada nasip eder benim 2ci gebeliğim

Başlar ama ilk hamilelikte insan anlamıyor. Ben ikinci ve üçüncü hamileliğimde ilişkiden bir hafta sonra hamile olduğumu anlamıştım. İlişkiden 12 gün sonra da testte çıkmıştı zaten. Regle üç gün kala meme hassasiyeti olur bende ama hamileyken regle neredeyse 10-12 gün kala başlamıştı. Bir de gaz yapıyor bende bebekler 😁
Gaz adetine kaç gün varken başlıyordu?
Bende de varda, adete 8 günüm var.
Kasığımın altı özellikle sol bikini bölgesi kramp, gaz sıkışması gibi ağrıyor ve kabızlık oldu.

Back
X