Gebelik Belirtileri Yok Oldu

Bfgm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
29
5
1
31
Kızlar merhaba bugün tam 7 haftalık olduk. Geçen hafta perşembe günü aşırı bi mide bulantısı ile doktora gittim serum yedim ama serum işe yaramadı eve geldiğimde hala kusuyordum doktorum zofer diye bi ilaç vermişti gece 11 gibi ondan içtim 4 mg'lık olandan. O günden sonra bir daha şiddetli bi mide bulantısı olmadı şimdiler de tam anlamı ile geçti. Koku hassasiyeti baya baya azaldı.. Herkes illa haftalarca sürmek zorunda değil şu anda gripsin burnun tıkalı olabilir diyenler var.. Göğüs hassasiyetim daha devam ediyor yani dolgunluk oluyor.. Ama acaba içeride bişi mi oldu diye korkmaya başladım

Bazen belirtiler gelir yemeden içmeden kesilirsin bazen tak diye kesilir acaba bişey mi oldu dersin. Hep belirtiyle insan hamileliği boyunca dayanamazdı belirtisiz de şüphe düşer duramazdı 😊 içinizde fırtınalar kopmasına gerek yok yaprak kımıldasa vücut dile gelir. Allah korusun bişey olsa ağrı sancı kan leke bunlar işaret olur 7 haftalık cana bişey olsa vücut durur mu hiç 😘🙏

2 gebelik geçirdim ikisinde de mide bulantım hiç olmadı. Herkeste aynı olacak aynı süre kadar aynı belirtiler olacak diye bir şey yok.

Back
X