Gebelik belirtileri

Yay35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
80
23
8
33
Kızlar normalde 20 de adet olmam gerek ama olmadan 2veya3gün önce lekelenmem başlar benim hiç bir belirtim olmadı sadece 2gün biraz biraz sol yumurtalıgımda ara ara agrılarım oldu vebugün 20si sadece kahnerengimsi degil pembemside degil kırmızımsı gibi ama koyu leke geldi ama ne bel agrısı vesayre kasık agrısı yok ne olabilir sizce

Merhabalar arkadaşlar beta testine göre hamileyim ama koku hassasiyetim yok olması şart mı

Cok fazla belirti aramayon yani gunu gunune haftasi haftasini tutmuyor cunku. Emin degilsen kan ver kesin olur

Canım öncelikle adetin normalde hiç gecikmiyor ve bu ay gecikti ise hamile olma olasılığın yüksek. en iyi kesin bilgi kan testi. ama bununla bitmiyor. sonra kalp atışını duymak için gün sayacaksın buda tahmini 7. haftada olur. hamileliğin en belirgin belirtileri önce ara ara anlam veremediğin uyku halleri gelir. başını koyup yatarsın hemen. sandalyede bile uyuduğum oldu ilk haftalar. koku hasssasiyetin bir iki haftaya kendini gösterir. insanı hayattan evinden eşinden , hatta tüm insanlardan soğutan bir durumdur. inşallah sende hiç olmaz. daha sonra eğer şanslı isen miden bulanmaz, ama bulanacak ise tahmini 5. haftada bulantılar 7-8 gibi kusmalar başlar. artık ne kadar devan edeceği Allah a kalmış. her bünye farklı 3 ayda olabilir 9 ayda. yani anlayacağın her adımı farklı bazen meşakkatli bazen tatlı bir yolculuktayız. Dilerim sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Kızlar normalde 20 de adet olmam gerek ama olmadan 2veya3gün önce lekelenmem başlar benim hiç bir belirtim olmadı sadece 2gün biraz biraz sol yumurtalıgımda ara ara agrılarım oldu vebugün 20si sadece kahnerengimsi degil pembemside degil kırmızımsı gibi ama koyu leke geldi ama ne bel agrısı vesayre kasık agrısı yok ne olabilir sizce
sonuç ne merak ettim ya :(

Selam arkadaşlar;
Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz eşimle fakat bir yürlü olmuyor. Doktora gittik lakin ikimizde de hiç bir sorun çıkmadı. Adetim her ay normal şekillerde oluyor bir sorun yok. Fakat bu ay 1 gün geçti. Ben adet olmadan 10 gün önce belirtiler yaşardım. Örneğin;
1- Bel ve kasık ağrısı şiddetli
2- Gögüslerim de ağrı elleyemezdim hareket edemezdim.
3- iştahım artar tatlı yerdim. ( Normal de tatlı ve çikolata sevmem)
4- Karnımda şişlik oluyordu.
Pek tabi bunlar adet öncesi belirtiler ve hepimizde oluyordur.
Fakat bu ay bu belirtiler tam olmadı ve kafamın karışmasına neden oldu...
Gögüslerim adetim bir gün geçmesine rağmen şişmedi, ağırmadı... Bir hafta önce sağ kasığımda iğne batması gibi hisler oluştu. 2 gün sonra sol kasığıma geçti. Sadece 2 kere sol kasığımda sağlam batma oldu yere çökertti beni. Bu arada belim de kısa süreli sırt ağrısı ile birlikte ara ara ağrı oluyor. Ayakta kaldığım zaman özellikle... Sol ayağım kasılmaya başladı. Sanki bir ağırlık var kaldırmak zorlandım bugün... Bir de vajinal akıntım var sulu. Uzun süre ayakta kaldığımda sanki altıma işrmişim gibi iç çamaşırım sırılsıklam oldu. Ağzım kuruyor ve gece su akıyor. Gazım var ve gurul gurulum sürekli... Mide yanması başladı... Afedersiniz ama geğirme çok sıklaştı... Benim ayaklarım yaz kış buz gibidir. Fakat 3 gündür özellikle ayak parmak uçlarım soğuktan sızlıyor. Kanım çekilmiş gibi. Hep soğuktur ayaklarım şakin hiç bu kadar sızı hissetmemişimdir. Halsizlik ve yorgunluk var canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Gündüzleri yemek yeme isteğim yok oldu ama akşamları sürekli yemek arıyorum geceleri yataktan kalkıp bişiler yeme ihtiyacındayım... 2 gündür meme uçlarıma iğne batar gibi batma ama ağrı yok. kaşıntı gibi gıdıklanıyor gibi. Sık değil. Bir de burnum kaşınıyor ara ara...

Biliyorum bu belirtilerin sonucu gebelikle nihayete ermeyebilir. Belki ben psikolojik olarak etkileniyorum. Adetim stresten gecikti belki de. Lakin belki bana yardımcı olursunuz.
Sizce bu belirtiler bir işaret mi?
Adetten kaç gün sonra idrar testi yapsam yanılma payı düşük olur?
Kan testinden önce idrar testi yapmak istiyorum. O yüzden ne kadar beklemeliyim. ( Kişiden kişiye değişir mutlaka ama bir geneli vardır diye düşündüm)

Yardımcı olur musunuz sevgili hanımlar???

Bende ilk başlarsa sürekli test yapıyordum çünkü çok istiyordum çocuğum olsun. Her seferinde tek çizgi çıkıyordu en sonunda dedim ki oluruna birakcam hayırlısı dedim test yapmamaya karar verdim. Adetimden 2 hafta önce şiddetli kasık ağrım oldu hatta midem bile bulandı ağrıdan. Ağrı geçti bu sefer başım ağrıdı grip ve hasta olmamamA rağmen 1 hafta şiddetli başım ağrıdı adetime 5 gün vardı dayanamayıp sağlık ocağına gittim kan aldılar. Adetime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim :) Diyeceğim o ki oluruna bırakmak lazım bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar :-)

Merba arkadaslar bende yeni uye oldum bebegim olmasini cok istiyorum 1 yillik evliyim henuz
2 3 aydir korunmayi biraktik.
Ilac hic kullallanmadim.korunma surecimde
Hep dogal yolla korunduk
Bu ay kasik agrilarim var adet sancisi cekiyor gibiyim
Birde giguslerimde agri var dokununca cok sidettli olmasada dogundugunda sizliyor
Adetime daha 10 gun var sizce idrar testinde cikar mi yada hamile belirtisi olabilir mi
Yardimci olursaniz sevinirim

Merba arkadaslar bende yeni uye oldum bebegim olmasini cok istiyorum 1 yillik evliyim henuz
2 3 aydir korunmayi biraktik.
Ilac hic kullallanmadim.korunma surecimde
Hep dogal yolla korunduk
Bu ay kasik agrilarim var adet sancisi cekiyor gibiyim
Birde giguslerimde agri var dokununca cok sidettli olmasada dogundugunda sizliyor
Adetime daha 10 gun var sizce idrar testinde cikar mi yada hamile belirtisi olabilir mi
Yardimci olursaniz sevinirim
Çıkmaz kanda bile çıkmaz henüz. Seninki yumurtlama sonrası belirtiler de olabilir

Cok sabirsizlaniyorum
Ama hayal kirikligi yasamaktanda cok korkuyorum :((

merhaba kızlar bu ay günde 2 tane klomen kullandım adetimin 11. günü çatlatma iğnem yapıldı adetime 5-6 gün var ama aşırı yorgunluk hissim var merdiven inip çıkamıyorum bacaklarım bacak kaslarım ağrıyor yatarken bile kolum bacağım çok ağrıyor hiç bir yerim tutmuyor geceleri çok idrara çıkıyorum gündüz çok az ayırt edemiyorum gündüz sıvı çok tüketiyorum bunlar belirtiler için erkendir belki ama halsizlik iğne etkisiylede olabilir mi

Merhaba arkadaşlar,
Adetime 4 gün kaldı ara ara kasıkta ve belde ağrı aşırı gaz ve sıvı akıntım var. Hamile olma ihtimalim varmı

selam kizlar
Bende 10 aydir bebek istiyorum fakat olmuyor. Doktora gittik yumurtalik ve rahimde sknti gormedi. Ama normalde benim yumurtlama gunum bellidir adetim 37 gunu buldugu icin 18. Ve 19. Gunlerde yumurtlarim ve cok kez bunu testlerle de kontrol ettim. Doktora gittigimde 19. Gunum olmasina ragmen doktorum yumurtlaman gecmis bitmis dedi tuttuysa tutmustur dedi. Bencede dogru cunku ilk defa bu ay adetimden 1 hafta sonra yumurtlama akintim gelmisti. Ama 10 m bi tane de yumurtam oldugunu soyledi. Testler verd bize o testleri yaptiracagiz. Suan 24. Gunum ve Bat 12 aralik. Ama sanki bu sefer tuhaf bir his var mesela sag kasigimda bazen boyle icten büzüşüyomuş çekiliyomış gibi hissediyorum farkli seylerde hissediyorum ama bu zamana kaar da kafamda hep kurdugum icin kan testi yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum kendimi inandirmak istemiyorum

Mrb lar
Adetim 5-7 arası olurken 2 günde aniden bitti.miğde çok bulandı!15 gün önceki beta hcg 1.20 iki gün sonra 0.8 cıkmıştı!gebelik olabilir mı?

Back
X