Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Merhaba reglim1-2 gün gecikti olucakmış gibi bir his var ağrılarım oluyor nadiren reglim geldi gelicek gibi ama birşey yok sizin de böyle oldu mu acaba ??
Ucuz testlerden alın erken gebelik testleri çok doğru sonuç vermiyor yalancı çizgi çıkarabiliyor. Bnm günüm geçmeden adet olacakmış gibi ağrılarım artmıştı
Ucuz testlerden alın erken gebelik testleri çok doğru sonuç vermiyor yalancı çizgi çıkarabiliyor. Bnm günüm geçmeden adet olacakmış gibi ağrılarım artmıştı
Kızlar Merhaba reglim1-2 gün gecikti olucakmış gibi bir his var ağrılarım oluyor nadiren reglim geldi gelicek gibi ama birşey yok sizin de böyle oldu mu acaba ??
Bende tam olarak sen gibiyim regl geçeli 3. Gün 1 kaç gün önce birden ishal oldum 2 gün sürdü hem ishale sürekli çıktım hemde idrara sürekli çıktım bu arada karın ağrısı kaşık ağrısı batma 1 gün geğirme vardı ağzıma burnuma yumurta kokusu geliyordu nolur ya hamile değilsem daha fazla gecikmesin adetim test yapsam çıkar mı bilmiyorum adet olunca aşılama olacaktım onda da gecikme yaşadım
Başka ne gibi belirtileriniz olmuştu acaba? Benim reglden bikaç gün önce karnım acayip şişer mesela, sizin de hamile kaldığınız ay regldeki gibi şişkinliğiniz olmuş muydu
Başka ne gibi belirtileriniz olmuştu acaba? Benim reglden bikaç gün önce karnım acayip şişer mesela, sizin de hamile kaldığınız ay regldeki gibi şişkinliğiniz olmuş muydu
Aslında hiç bir belirtim yoktu adet gecikmesnden sonra başlıyor hersey tabi kisiden kişiye değişiyor. Ne bir göğüs ağrısı yada dolgunlugu hic birsey yoktu. Sadece adet olacakmış gibi ağrılarım oldu ama normalden farklıydı daha şiddetliydi