Gebelik belirtileri..

Emuay061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
307
202
53
Selam kızlar ben 29 yaşında 4 yıllık evliyim. 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Kaçtane doktora gittim tüp bebek dediler (amh 0.89). Nisanda kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay adetim 1 gün geçti sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrım bel ağrım var. Afedersiniz sık sık idrara çıkıyorum. Onun dışında göğüslerimde sızlama yok. Test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye. Benim gibi olup kaç gün sonra test yaptınız ve pozitif gördünüz mü? Yorumlarınızı bekliyorum

Valla şu an sizin gibiyim hatta adetim gelicek gibi kasıklarım sızlıyo ara ara , göğüs ucum hassas ama başka belirtim yok test yapmaya korkuyorum benim adetim 4 gün geçti

Akıntı varmı normalin dışında yoğun bir akıntı oluyordu bende hamileligimin ilk belirtisi olarak

Valla şu an sizin gibiyim hatta adetim gelicek gibi kasıklarım sızlıyo ara ara , göğüs ucum hassas ama başka belirtim yok test yapmaya korkuyorum benim adetim 4 gün geçti
Adetiniz normalde duzenliyse sizde test yapın vakti gelmiş geçiyor

Adetiniz normalde duzenliyse sizde test yapın vakti gelmiş geçiyor
3 aydır düzenli hamile kalabilmek için 5 kilo verdim adetimde düzene girdi öylelikle ama test yapıcak cesaretim yok 2 yıldır hep tek çizgi görünce kendimi tekrar üzmek istemiyorum

Akıntı varmı normalin dışında yoğun bir akıntı oluyordu bende hamileligimin ilk belirtisi olarak
Akıntı nasıl olması gerekiyor , akıntım var sanırım ama iç çamaşırım siyah renkli beyaz akıntı görmedim hiç hatta aktığını hissediyorum adetim geldi sanıyorum

Akıntı nasıl olması gerekiyor , akıntım var sanırım ama iç çamaşırım siyah renkli beyaz akıntı görmedim hiç hatta aktığını hissediyorum adetim geldi sanıyorum
Beyaz akışkan türden ama herkesin belirtisi aynı olacak diye birşey yok canim

benimki şeffaf beyaz renkli ama çok değil. bilmiyorum belkide adet olucam o yüzdendir.

ben umudumu kaybetmiştim nisanda tüp bebek için tedaviye gidicektik ki çift çizgi gördüm kimyasaldı ama rabbim bekle tüp bebeğe gitme dedi diye düşündüm öyle moral buldum. allah isteyen herkese versin çok zor beklemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…