Akıntı varmı normalin dışında yoğun bir akıntı oluyordu bende hamileligimin ilk belirtisi
Adetiniz normalde duzenliyse sizde test yapın vakti gelmiş geçiyorValla şu an sizin gibiyim hatta adetim gelicek gibi kasıklarım sızlıyo ara ara , göğüs ucum hassas ama başka belirtim yok test yapmaya korkuyorum benim adetim 4 gün geçti
3 aydır düzenli hamile kalabilmek için 5 kilo verdim adetimde düzene girdi öylelikle ama test yapıcak cesaretim yok 2 yıldır hep tek çizgi görünce kendimi tekrar üzmek istemiyorumAdetiniz normalde duzenliyse sizde test yapın vakti gelmiş geçiyor
Sizde test yapın bence ayy inş vardır bebişValla şu an sizin gibiyim hatta adetim gelicek gibi kasıklarım sızlıyo ara ara , göğüs ucum hassas ama başka belirtim yok test yapmaya korkuyorum benim adetim 4 gün geçti
Akıntı nasıl olması gerekiyor , akıntım var sanırım ama iç çamaşırım siyah renkli beyaz akıntı görmedim hiç hatta aktığını hissediyorum adetim geldi sanıyorumAkıntı varmı normalin dışında yoğun bir akıntı oluyordu bende hamileligimin ilk belirtisi olarak
3 aydır düzenli hamile kalabilmek için 5 kilo verdim adetimde düzene girdi öylelikle ama test yapıcak cesaretim yok 2 yıldır hep tek çizgi görünce kendimi tekrar üzmek istemiyorum
Yarın test fotoğrafları bekliyorum hadi bakalımSizde test yapın bence ayy inş vardır bebiş
Beyaz akışkan türden ama herkesin belirtisi aynı olacak diye birşey yok canimAkıntı nasıl olması gerekiyor , akıntım var sanırım ama iç çamaşırım siyah renkli beyaz akıntı görmedim hiç hatta aktığını hissediyorum adetim geldi sanıyorum
A yok beyaz değil ben kendimi heveslendim miyim sizin güzel bebişinizi Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alınBeyaz akışkan türden ama herkesin belirtisi aynı olacak diye birşey yok canim
En kısa zamanda sizlere de nasip olsun inşallah dediğim gibi aynısi olacak diye bişey yok heveslendirmiyim falan deme yaniA yok beyaz değil ben kendimi heveslendim miyim sizin güzel bebişinizi Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın
benimki şeffaf beyaz renkli ama çok değil. bilmiyorum belkide adet olucam o yüzdendir.Akıntı nasıl olması gerekiyor , akıntım var sanırım ama iç çamaşırım siyah renkli beyaz akıntı görmedim hiç hatta aktığını hissediyorum adetim geldi sanıyorum
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende hiç heveslenmek istemiyorumEn kısa zamanda sizlere de nasip olsun inşallah dediğim gibi aynısi olacak diye bişey yok heveslendirmiyim falan deme yani
Her ay yeni umut lütfen umudunuzu hevesinizi kaybetmeyinallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende hiç heveslenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?