Canım benimde göğüs hassasiyetim vardi normal de çok küçük göğüslerim birden cok büyüdüler ve gündüz uykum hiç gitmiyordu hep uyumak istiyordum adet gecikmesinin 2. Günü yaptım negatif çıktı 6.gün pozitif görmüştüm inşallah seninde öyle olurYa kızlar bişey sorucam gebelik geçirenler yazabilirmi şimdi benim adetim 1hafta gecikti ve göğüslerimde aşırı şekilde ağrı var ayaktayken ve yürürken acıyo hassasiyet var başkada bir belirtim yok sadece uyku isteği var üstümde gündüzleri özellikle ama onu ciddiye almıyorum pek belirti değilmiş gibi geliyo bana uykudan kalkıyorum yeniden uyuyorum yani göğüs hassasiyeti ve gecikmeden başka belirtim yok idrar testi almıştım ama reglim geciktiği 3.günde yapmıştım negatif çıktı ve göğüs sancım yoktu negatif çıktığı için dedim yok herhalde boşverdim kan testine gidemiyorum şuan hastane bizim buraya bayağ uzak 2 3gün sonra gidebilicem sadece merak ediyorum çok fazla aynı belirtileri yaşadınızmı tabiki her kadının gebeliği farklıdır
Ayy gerçektenmi ya inşallahCanım benimde göğüs hassasiyetim vardi normal de çok küçük göğüslerim birden cok büyüdüler ve gündüz uykum hiç gitmiyordu hep uyumak istiyordum adet gecikmesinin 2. Günü yaptım negatif çıktı 6.gün pozitif görmüştüm inşallah seninde öyle olur
Sağol canım kan testinde cikabilir istersen yarın ver bana da haber ver mutlaka inşallah güzel haberler getirirsinAyy gerçektenmi ya inşallah3yıldır istiyorum bi kan testine gitsem rahatlıcam Allah seninkinide bağışlasın ayağına taş değdirmesin
Kesinlike haber vericemSağol canım kan testinde cikabilir istersen yarın ver bana da haber ver mutlaka inşallah güzel haberler getirirsin
Canım kan verdin miKesinlike haber vericeminşallah
Sonucunuz ne çıktı acaba gebesinizdir inşallahCanım benimde göğüs hassasiyetim vardi normal de çok küçük göğüslerim birden cok büyüdüler ve gündüz uykum hiç gitmiyordu hep uyumak istiyordum adet gecikmesinin 2. Günü yaptım negatif çıktı 6.gün pozitif görmüştüm inşallah seninde öyle olur
Belirttigim gibi pozitif 7+3 haftalık şuanSonucunuz ne çıktı acaba gebesinizdir inşallah
Bizim ilk denememizdi adetten önce belirtilerim vardı kasık ağrısı ama benimki adet ağrısı gibi değildi kasıklarım şişti ishal ve göğüslerim normalde çok ufak çok büyüdüler ve hala acıyorlarBelirtilerinin adetten sonra mi oldu adetten önce belirtiniz var mıydı varsa ne gibi belirtileriniz oldu adetim gecikiyor adet belirtileri gibi belirtilerim var sanki her an adet olucakmisim gibi sizde de oldu mu
Gözünüz aydınBizim ilk denememizdi adetten önce belirtilerim vardı kasık ağrısı ama benimki adet ağrısı gibi değildi kasıklarım şişti ishal ve göğüslerim normalde çok ufak çok büyüdüler ve hala acıyorlar
Kan testi verip emin olabilirsiniz inşallah güzel haberleriniz olurGözünüz aydınbende hala geçiyor pcoluyum akıntım var sürekli adetlerim de düzensiz regl belirtilerim bir aydır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?