Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım erken gebelik belirtileri yaşayan varmı yani hamile kalır kalmaz kimisi hiç birşey anlamıyormuş ya![]()
canım ben ilk hamileliğimdeki belirtileri anlatayım.inanılmaz gazım vardı karnım şişdi,idrara sık çıkıyodum,kasıklarımda belimde ve bacaklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı ama adet yoktu sonra adet geçtikten 3-4 gün sonra kimisinde beklenen adet günü yada daha öncede olabiliyomuş yerleşme kanamam olmuştu ama kanama bile denmez çok çok azdı peçete ucu kadar,göğüslerim innanılmaz büyümüştü ve çok sızlıyodu,bendeki belirtiler bunlardı canım.
kızlar test yaptırdım kan testi hamile değilsiniz dediler o kadar acil olduki o kadar hızlı olduki anlatamam ertesi gün regl oldum baya 4 gün sürdü acaba başka türlü bir kanama olabilir mi? yani hamile olma ihtimalim var mı? bir kaç gündür gazım var ama antibiyotik kullandım midemi rahatsız etti diye düşünüyorum. stresliyim biraz kuşku var içimde şuan hazır değilim hamile olmak için istemiyorum yani ama olabilir mi böyle bir ihtimal. yani test yaptrdım hayır değilsiniz dediler sonra ertesi gün regl oldum. yerleşme kanaması falan diyorlR öyle birşey olabilir mi nasıl olur anlamam ki baya kanamam oldu sanıyorum sancım oldu ki hep olur. çok kafam karışık((
günaydın canım heralde ikinci bebeğin için hamilelik düşünüyorsun ne zaman reglin allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin...benimde son adet tarihim 29 mayısdı 27 haziranda kahverengi lekelenmelerim oldu 4 gün süren ve hala beklemedeyim lekelenmeden 5 gün sonra kanda negetif çıktı ara ara idrarda baktım hep negatifti bu hafta adet olmam lazım bakalım...
evet ikinciye ama bu sefer birtürlü olmuyor 3 aydır korunmuyoruz ama malesef yok çok istiyorum bakalım kısmet adetim bu ayın 30 da olmamam lazım olmazsam test yapıcam ilkinde hiç bir belirti yaşamadan 2 aylık hamile olduğu öğrendim şimdi ise yok
canım olabilir sen bidağa test yaptır ilk hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadım benim bebeğim 8 haftada kantestinde çıktı ondan önce kanda görünmedi ama ikinciye adet olmayınca bidağa test yaptım ve hamileydim ayrıca evde yapılan testlerde hiç silik bi çizgide olsa yoktu
pf bilmiyorumki kanda ilk gün çıkar dediler kime sorduysam. idrar testinde hafif silik çok belli belirsiz ama sonra kanda çıkınca birdaha bakmadım kuşku oldu içimde bugün bir daha yaptım yine çok silik eşimle şuan temasta değiliz kayınvalidedeyizde :):):) o yüzden dedim kendi kendime bukadar zaman oldu bir ay neredeyse bugünkü testin ikinci çizginin eğer öyle bişe varsa tam çıkması gerekir diye düşündük eşimle. kafam o kadar karışıkki canımda sıkkınikinci çizgi çok silik olunca reglime bir kaç gün var o yüzden olabilir dediler geçende reglime bkaç gün kalınca yapmıştım hiç gecikmemde olmadı. yarın gidip bir kan testi daha yaptıracağım eve geçince kendi dr ma görünürüm artık. ama şuan istemiyorum gerçekten
![]()
slm kızlar..1 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum.bıraktaıktan sonra hamilelik belirtileri oldu.ne bilim akıntım oldu göğüs uçlarım çok acıdı.adetimde gelmeyince hamileyim dedim.ama şimdi gecikmeli adet oldum.yinede hamile olablirmiyim ya..yardım lütfen..
canım belli olmaz ama hapı yeni bırakmışsın ilk ay böyle olması bence normal bende 2 sene hap kullanmıştım bıraktıktan sonraki 2 ay düzensizdi
peki canım hapı bıraktıktan sonra nekadar süre geçti gebelik için.bazısı 1 sene falan diyor yaa
kişiye göre degşr tatlım ya bazen ikinci ayda bazen 6.cı ayda bazende 1 sene geçince oluyo bünyeye baglı
yani benim 3.ayda hamile kalmışım ama anlaşılmadı yengem ise bırktığı ay hemen kalmıştıpeki canım hapı bıraktıktan sonra nekadar süre geçti gebelik için.bazısı 1 sene falan diyor yaa
Anladım canım tşk.ederim.inşallah hemen hamiş olurum..kısmet tabiki.hayırlısı artık..
bu arada topik hayırlı olsn inş bebişlere vesile olsun