Merhaba arkadaşlar hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen yazmak istedim başta isteyen herkese nasip olur inşallah inanmak başarmanın yarısıdır unutmayın
böyle yazıyorum çünkü ben polikistik hastasıyım 3 ay sonra rabbim bize nasip etti inşallh isteyen herkese de nasip etsin
Ben bende polikistik olduğunu öğrendiğimde aktara gittim daha önce aktarda çalıştığım için faydalarını birinci gözden gördüm çok şükür. Aktar bana bir kaç şey verdi onları kullandım (çok fazla düzenli kullanamasamda işe yaradığına inanıyorum) daha sonra çok dua ettim ama dua ederken hep içten ve emir kipiyle değil de rica ederek dua ettim lütfen buna dikkat edelim genel olarakta dua ederken ver diye değil de hayırlısıysa olmasını bekliyorum sen vermesini en iyi bilensin diyerek dua ettim inanç bu hayatta insanı en çok hayatta tutan şey olduğunu düşünüyorum
Benim belirtilerime gelince benim yemekle aram olmayan özellikle kahvaltı sevmeyen biriyimdir ama gözümü açarken daha kahvaltı geliyordu aklıma ne yesem diye düşünüyordum hemen acıkıyordum çok fazla idrara çıkıyordum ve acayip enerjiktim 6 da kalkıp mis gibi günümü geçiriyordum onun dışında mide bulantım vs olmadı henüz ama çok yeni zaten daha ilerisini bilemiyorum sizinle paylaşmak istedim 

Son düzenleme: