Gebelik belirtilerinin kaybolması

liffie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
15
4
1
39
Merhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
7. Hafta doktor kontrolünde bebeğimi ve kalp atışlarını gördük.
Bugün birden bire bütün gebelik belirtilerim kayboldu.
Normalde dokunduğumda bile ağrıyan şiş göğüslerim bi anda yumuşacık ve ağrısız hale geldi.mide bulantısı ve yanması geçti
Sizden bunu yaşayan var mı. Endişelenmeli miyim

Merhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Normalde dokunduğumda bile ağrıyan şiş göğüslerim bi anda yumuşacık ve ağrısız hale geldi.mide bulantısı ve yanması geçti
bende de olmuştu vücut gebeliğe alışıyormuş bir sıkıntı yoktur Allahın izniyle

Merhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Çok normal o belirtiler bir giderr bir gelir :) yani o kadar normal ki bunlar. Ben bazen yerimden kalkamazdım halsizlikten bulantıdan bazen de çok enerjik olurdum iştahım açılırdı bazen göğüs ağrımdan uyuyamazdım bazen bir bakardım ki hiç ağrı yok elimle sıkardım ağrı hissetmek için yine de ağrımazdı😂 yani demem o ki çok normal ve gebelik süresi boyunca bunlar bir gelip bir gidecek takılma tadını çıkar 🥰

Çok normal o belirtiler bir giderr bir gelir :) yani o kadar normal ki bunlar. Ben bazen yerimden kalkamazdım halsizlikten bulantıdan bazen de çok enerjik olurdum iştahım açılırdı bazen göğüs ağrımdan uyuyamazdım bazen bir bakardım ki hiç ağrı yok elimle sıkardım ağrı hissetmek için yine de ağrımazdı😂 yani demem o ki çok normal ve gebelik süresi boyunca bunlar bir gelip bir gidecek takılma tadını
Çok normal o belirtiler bir giderr bir gelir :) yani o kadar normal ki bunlar. Ben bazen yerimden kalkamazdım halsizlikten bulantıdan bazen de çok enerjik olurdum iştahım açılırdı bazen göğüs ağrımdan uyuyamazdım bazen bir bakardım ki hiç ağrı yok elimle sıkardım ağrı hissetmek için yine de ağrımazdı😂 yani demem o ki çok normal ve gebelik süresi boyunca bunlar bir gelip bir gidecek takılma tadını çıkar 🥰
ay bende bi şüphedeyim ama çok erken reglimş beklemek zorundayım sanki benimde göğüslerim her yerim farklı psikolojik 😂

bende de olmuştu vücut gebeliğe alışıyormuş bir sıkıntı yoktur Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim.jinekoloğumu aradım hamilelik hormonların en yüksek seviyeye ulaştı artık şikayetlerin azalacaktır dedi.maalesef türkiyefe yaşamadığımız için doktora kafamıza göre gidemiyoruz.inşallah öyledir

Merhaba
Ben de durmadan göğüslerimi dıkıyorum ağrır mı diye.resmen hamilelikten önceki haline döndüler.yaş 39 ve ilk hamilelik olunca insan gölgesinden bile şüphelenir hale geliyor.jinekoloğumu aradım normal dedi ama yine de aile hekimine gidip kan verecem hcg bakacak.
İnşallah sorun yoktur

Merhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Bir sorun yok merak etmeyin bende çok endişelenmiştim ama özellikle 9 10. Haftalardan sonra 3 günde bir gidip gelebilir belirtiler normal bir durum sağlıkla gelsin inşallah 🌸

Bende de gidiyor göğüs ağrısı sabah var akşama kalmiyor kasık batması sabah var sonra yok bir sürü foruma girip okuyorum herkes normal diyor bazıları felaket senaryolari yaziyor 28 inde randevum kendimi telaslandirmamaya çalışıyorum ağrım sızım yok negatif bir durum yok kalp atışını daha duymadim ama keseyim de bebeği de gösterdi Dr kalp duyana kadar sakin kalmaya çalışıyorum

Bir sorun yok merak etmeyin bende çok endişelenmiştim ama özellikle 9 10. Haftalardan sonra 3 günde bir gidip gelebilir belirtiler normal bir durum sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Çok teşekkürler içime su serptiniz
Bende de gidiyor göğüs ağrısı sabah var akşama kalmoyor kaşık batması sabah var sonra yok bur sürü foruma girip okuyorum herkes normal diyor bazıları felaket senaryolariyaziyor
siz kaç haftalık hamilesiniz?

Merhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Sürekli olmaz ki. Bende de sadece iki defa mide bulantısı ve sancı oldu. Rahat bir hamilelik geçireceksiniz belki de. Ama korkuyorsan bir kontrole git istersen

Merhaba
Ben de durmadan göğüslerimi dıkıyorum ağrır mı diye.resmen hamilelikten önceki haline döndüler.yaş 39 ve ilk hamilelik olunca insan gölgesinden bile şüphelenir hale geliyor.jinekoloğumu aradım normal dedi ama yine de aile hekimine gidip kan verecem hcg bakacak.
İnşallah sorun yoktur
Hiç korkma bence hcg bile baktırma allah korusun ama olumsuz durumlarda hcg bir anda düşmez. çok tedirgin olduğun zamanlar doktoruna git bi kontrol etsin sen de görünce için rahatlayacak ama dediğim gibi bunlar çok olağan şeyler ☺️ bu arada daha önce 2 kaybım var onlarda dahi hamilelik belirtisi vardı yani vücutta hemen belirti kaybolmuyor belirtilerin gitmesini o nedenle kafaya hiç takma

Merhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Sonuç ne oldu

Dayanamayıp aile hekimine gittim.hcg testi yaptı her şey normaldi.üstüne bi de jinekoloğumu aradım o da hamilelik hormonlarının en yüksek seviyeye ulaştığını ve artık belirtilerin kaybolacağını endişelenmememi söyledi.nitekim 10. Haftada kontrolüm vardı ve her şey normaldi.sizde öyle bişey olduysa tavsiyem korkmayın

Dayanamayıp aile hekimine gittim.hcg testi yaptı her şey normaldi.üstüne bi de jinekoloğumu aradım o da hamilelik hormonlarının en yüksek seviyeye ulaştığını ve artık belirtilerin kaybolacağını endişelenmememi söyledi.nitekim 10. Haftada kontrolüm vardı ve her şey normaldi.sizde öyle bişey olduysa tavsiyem korkmayın
Şuan aynı durumdayım 9 haftalık gebeyim bulantim gitti sanki hiç hamile değilim pazartesi randevum var yine de bi korku oluyo

Şuan aynı durumdayım 9 haftalık gebeyim bulantim gitti sanki hiç hamile değilim pazartesi randevum var yine de bi korku oluyo
Hayır hiç korkmayın.içinizi ferah tutun.benim göğüs ağrım dayanılmayacak düzeydeydi ve bi sabah uyandığımda hamilelikten önceki haline dönmüştü.aynı şekilde bulantım geçti.en baştan beri çok kötü mide ağrısı ve yanması yaşıyordum o da bi anda düzeldi.ama her şey normaldi.korkmayın bişey yoktur.için rahat olsun

Benim de geçen perşembe bütün belirtilerim gitti cuma Dr a gittim hersey yolundaydı şükür hatta ondan önceki rutin kontrol öncesi de gitti o zaman da panik oldum ama şükür ki bor sorun yoktu. Evet gidip gelmesi normalmiş. Canini sıkma sağlıkla gelsin bebeklerimiz amin🤲

Ayy bende 9 haftalik gebeyim ama belirtilerim 1 haftadir nerdeyse yok sadece aksamlari nide yanmam var bide tıksinmem var göğuslerim damar damar oldu siz naptiniz bugün doktor agittinizmi

Ayy bende 9 haftalik gebeyim ama belirtilerim 1 haftadir nerdeyse yok sadece aksamlari nide yanmam var bide tıksinmem var göğuslerim damar damar oldu siz naptiniz bugün doktor agittinizmi
Gittim hersey yolunda ama hayla belirtilerim yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Back
X