Gebelik belirtileriniz nelerdi rica etsem yazarmısınız.

Merhaba. Göğüslerim şişti, ishal oldum. Müthiş bel ve kasık ağrısı çektim. Özellikle kasık ağrılarım sürekli devam etti ve bacağıma vurdu. Evde test yaptım ve testimde ikinci çizgi silikti. Adetime 2 gün var ve bugün kan verdim pozitif çıktı. Pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim.

Eklentiler

• IMG_5643.webp
    IMG_5643.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_5654.webp
    IMG_5654.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 119
Merhaba canım. Hayırlı olsun çok sevindim🥰hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin😊Benim de normalde adetime 1 gün kaldı ama bende de belirtiler var ayağım belim kasık bunlarda belirti var ama 4 5 gün önce test yapmıştım çıkmadı inşallah hayırlı sonuç alırım.

Kızlar merhaba rica etsem gebelik belirtilerinizi benimle paylaşırmısınız?
Ben regl günü test yaparak teyit ettim ama ondan önce ki gece hamile olduğumu anlamıştım.
Öncelikle her kadının belirtisi farklıdır.
Gece iki defa tuvalet ihtiyacı ile uyanınca dedim tamam hamileyim çünkü ben mesanemi çok uzun süre kontrol edebiliyorum normalde. Onun dışında adete dört beş gün kala uyku hali fazlaydı iştahım artmıştı baş dönmeleri yaşıyordum ama yoğun bir iş temposunda olduğum için ona bağlıyordum
Reglime 5 gün kala test yaptım negatif gördüm. Regl günüm gelince yeniden test yaptım pozitif çıktı şuan 35 haftalık hamileyim

Çok teşekkür ederim🥰 Allah inşallah sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. Adetten 4-5 gün öncesi belki çıkmayabilir. İstersen tekrar bir test yap. İnşallah sen de sevinçli haberi alırsın ve bizimle paylaşırsın 😍

Ben regl günü test yaparak teyit ettim ama ondan önce ki gece hamile olduğumu anlamıştım.
Öncelikle her kadının belirtisi farklıdır.
Gece iki defa tuvalet ihtiyacı ile uyanınca dedim tamam hamileyim çünkü ben mesanemi çok uzun süre kontrol edebiliyorum normalde. Onun dışında adete dört beş gün kala uyku hali fazlaydı iştahım artmıştı baş dönmeleri yaşıyordum ama yoğun bir iş temposunda olduğum için ona bağlıyordum
Reglime 5 gün kala test yaptım negatif gördüm. Regl günüm gelince yeniden test yaptım pozitif çıktı şuan 35 haftalık hamileyim
Merhaba yaşadığın belirtiler bende de var ama bekliyorum adet günümü inşallah tutmuştur da görürüm bende .Bu arada hayırlı olsun gebeliğin🥰

Çok teşekkür ederim🥰 Allah inşallah sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. Adetten 4-5 gün öncesi belki çıkmayabilir. İstersen tekrar bir test yap. İnşallah sen de sevinçli haberi alırsın ve bizimle paylaşırsın 😍
İnşallah o kadar çok istiyorum ki 😇paylaşmazmıyım hemde büyük sevinçle hamilelerin duası kabul olur derler sende benim için edermisin ismim Nilüfer 😊😇

bende kabızlık oluyor bel kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet ama öyle belirgin bir belirti yaşamıyorum başta

Dua edicem 🥰 Rabbim en kısa zamanda seni de sevindirir inşallah 😊 Hiç birimizin kucağı boş kalmasın.
İnşallah o kadar çok istiyorum ki 😇paylaşmazmıyım hemde büyük sevinçle hamilelerin duası kabul olur derler sende benim için edermisin ismim Nilüfer 😊😇

Meme uçlarında hassasiyet, regl olmuş gibi karın ağrısı.. Bunları hissettim ikisinde de :)
Benim de şuan aynı şeyler var .ilginç olan daha önceki adetlerimde yaşamazdım bu belirtileri adet olurdum aaa olmuşum der geçerdim belirti fln olmazdı şuan belirtiler var ama psikolojik diye korkuyorum

Aynı aynı her belirti var mide bulantısı haricinde ama psikolojik olur diye çekincem
Adet belirtileriyle çok benzer şeyler zaten inanın bir fark yok benim 3 . tüp bebek denememde transferin 6. Günü pozitif çıkmıştı kaybettim şimdi kendiliğinden oldu röntgen çekilecektim adetim beş gün geçmişti yoktur ya ama bir bakayım dedim ki pozitif test bozuk diye ağladım honkure honkure çok şükür değilmiş inşallah sizede gönlünzdeki hayirlisiyla nasip olur

Adet belirtileriyle çok benzer şeyler zaten inanın bir fark yok benim 3 . tüp bebek denememde transferin 6. Günü pozitif çıkmıştı kaybettim şimdi kendiliğinden oldu röntgen çekilecektim adetim beş gün geçmişti yoktur ya ama bir bakayım dedim ki pozitif test bozuk diye ağladım honkure honkure çok şükür değilmiş inşallah sizede gönlünzdeki hayirlisiyla nasip olur
Çok sevindim senin adına inşallah bende güzel haberi alırım 😊

İki yürüyordum yoruluyordm ben, canım aşırı tatlı çekti ve üşenmedim gittim aldım, böyle baygınlık, Nefes nefese kalma, hafif mide bulantısı, tansiyonum dusuyordu

Merhaba. Göğüslerim şişti, ishal oldum. Müthiş bel ve kasık ağrısı çektim. Özellikle kasık ağrılarım sürekli devam etti ve bacağıma vurdu. Evde test yaptım ve testimde ikinci çizgi silikti. Adetime 2 gün var ve bugün kan verdim pozitif çıktı. Pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim.

Benimde belim ağrıyor ve bacaklarıma kramp giriyor midem ekşiyor huylanti gibi bende acaba gebelik var mı diye düşünüyorum test aldım henüz hasta olmadım zaten.

Back
X