- 27 Ekim 2019
- 143
- 60
- 18
- Konu Sahibi livaogretmen
-
Rabbim bagışlasın evladınızıOglumda adet haftasında sadece midem cok ağrıdı. Gaz olmuş sonrasında hic birşey yasamadim ki kayınvalidem ayiktirmasa test yapmayacaktim. Gunum gecmisti hemen cikti. Simdikinde cooook fazla mide bulantısı ki bu adet zamanlarimda olur diye takmadim ama cok gecti adetim ve bulgur kokusundan öyle bulandim ki ter döktüm test yaptım henen cikti ama cok gecikmisti adetim. Ben pcoluyum gecikmek oluyor diye takmıyordum bu arada :)
Evet belirtiler adetle benzer oldugu icin sanirim sadece adet gecmesini beklemek gerekiyor zor biraz ama^^ yumurtlama agrımın hıc bıtmeden adet gunune kadar bel kasık karın agrısı gıbı garıp comboyla devam etmesıydı. sonra kabız oldum. s sonra zaten adet gecıktı o bı haftalık arada kendını dınleyee dınnleeye bı haal oluyo ınsan . gecıkene kadar baska bısı olmadı goguslerım hep sıser. hep odem toplar topac gb olurum. ama kasık agrısı cıdden adettekı gıbı değil . ayırt edılır bısekılde genıs kasık pelvık agrı gb degıl sadece kasıgın ust tarafında yumurtalıga dogru bı fıtı fıtı agrı. cok rahatsızlık vermıyo
Bir de iki adetimin arasında ara kanama yaşadım lekelenme şeklinde birkaç gün .Yerleşme kanamasiymis..Bende pco var sürekli beyaz akıntım var en iyisi adeti beklemek
Benim de 3 gün falan gecikmişti. Net iki çizgi çıktı. En etkilisi kan vermek. Kanda kesin sonuç çıkar.Canım ne zaman test yaptın acaba benim regl 3 gün gecikti 3. Gun sabahı yaptim negatif çıktı
Merhaba ben de bunu merak ediyordum yumurtlama ve çatlama üzerinden 3 gün geçti ve hala yumurtlama ağrısı var hafif ama dediğiniz gibi hiç böyle olmazdı, çok da umutlanmak istemiyorum ama yine de msjınızdan biraz güç aldım^^ yumurtlama agrımın hıc bıtmeden adet gunune kadar bel kasık karın agrısı gıbı garıp comboyla devam etmesıydı. sonra kabız oldum. s sonra zaten adet gecıktı o bı haftalık arada kendını dınleyee dınnleeye bı haal oluyo ınsan . gecıkene kadar baska bısı olmadı goguslerım hep sıser. hep odem toplar topac gb olurum. ama kasık agrısı cıdden adettekı gıbı değil . ayırt edılır bısekılde genıs kasık pelvık agrı gb degıl sadece kasıgın ust tarafında yumurtalıga dogru bı fıtı fıtı agrı. cok rahatsızlık vermıyo
Oğlumda klomen ile oldu 1 sene ugrasmistk. Bunda 4 senedir hic korunmadim olmadi doktora gittim hemde kac defa :)birşey yok dediler olmadi seneye artik iyi bir doktor bulup tedaviye baslariz diyorduk ki bebis geldi inşallah :)Rabbim bagışlasın evladınızıherhangi bir sey kullandiniz mi gebelik icin pcoda hamile kalmak zor oluyormus
Merhaba. Sıvı geldi ya ne zaman geldi adet günü mu yoksa öncesinde mi gelmişti? Benim yumurtlama bittikten hemen sonra geldi. Gerçi su an bata 6 gun var ama başka hiv bir belirti yok. Ilk hamileliğimde yumurtlamadan bir kac gun sonra akintim başlamıştı adet günüme günüme kadar. O zaman hamile olduğumdan şüphelenmiştim. Ama simdi sadece bi keren geldi o dediginiz akıntı.Adet gecikmesi ve adet doneminden önce yaşadığım bütün belirtileri yaşadım ama adet belirtileri var diye test yapmadım..Ama hiç yasamadigim bir şey yaşayınca şüphelendim ..Krem kıvamında, bembeyaz ,kokusuz bir sıvı geldi ..
Benim o akıntı adetim geciktikten sonra geldi.Baya bir gecmisti adetim 10 gün kadar .Gecikmelerim olduğu için hep test yapmadım.6 gün kala belirtim yoktu hiç .Benim gecikmeden sonra başladı.Hatta gecikmeden 1 hafta sonra galan ..Merhaba. Sıvı geldi ya ne zaman geldi adet günü mu yoksa öncesinde mi gelmişti? Benim yumurtlama bittikten hemen sonra geldi. Gerçi su an bata 6 gun var ama başka hiv bir belirti yok. Ilk hamileliğimde yumurtlamadan bir kac gun sonra akintim başlamıştı adet günüme günüme kadar. O zaman hamile olduğumdan şüphelenmiştim. Ama simdi sadece bi keren geldi o dediginiz akıntı.
Masallah Rabbim tamamına erdirsinOğlumda klomen ile oldu 1 sene ugrasmistk. Bunda 4 senedir hic korunmadim olmadi doktora gittim hemde kac defa :)birşey yok dediler olmadi seneye artik iyi bir doktor bulup tedaviye baslariz diyorduk ki bebis geldi inşallah :)
Bende o durumdayım yumurtlama bitti ama hala agrım var goguslerimde aciyorMerhaba ben de bunu merak ediyordum yumurtlama ve çatlama üzerinden 3 gün geçti ve hala yumurtlama ağrısı var hafif ama dediğiniz gibi hiç böyle olmazdı, çok da umutlanmak istemiyorum ama yine de msjınızdan biraz güç aldım
Bende o durumdayım yumurtlama bitti ama hala agrım var goguslerimde aciyor
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti bide ilk defa mı oluyor, benim ağrım bacaklarıma vuruyor hiç böyle olmazdıBende o durumdayım yumurtlama bitti ama hala agrım var goguslerimde aciyor
12 ile 15 i arasi oldu sanirim pco oldugu icin ovulasyon testleri hep pik oluyor o yuzden belirtilerden akintidan suphelendim ama hala kasik agrim gogus agrim ve bacak içlerimde ozellikle aksamlari sızı seklinde agri varYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti bide ilk defa mı oluyor, benim ağrım bacaklarıma vuruyor hiç böyle olmazdı
Insallah vardır bebiş akinti ve kasik agrisi adettede oluyor bence adeti bekleyin test yapinKızlar benimde regl e 4 5 gün falan var lakin 3 gün önce adetin ilk günü olcakmisim gibi sancı yaşadım oldum sandım ama yoktu tuvalete gittiğimde yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu hatta dedim tekrar mi yumurtluyorum falan ama 3 gündür kasıklarimda değişik ağrılar oluyo hem adet ağrısı gibi hem başka ağrılar gibi bacaklarim belim kalça kemiğimde ara ara agriyor anlam veremedim sizce olabilir mi
Herkeste olmuyor sanirim o yerlesme kanamasi degil miBir de iki adetimin arasında ara kanama yaşadım lekelenme şeklinde birkaç gün .Yerleşme kanamasiymis..
Zaten öyle oluyorda beni şüpheye düşeren ilk defa adete bu kadar varken sık ağrı yaşamam oldu bide eğilince falan batma oluyo bir yandan da endişelendiriyor sağlık sorunum mu var diye inşallah kötü bir şey yokturInsallah vardır bebiş akinti ve kasik agrisi adettede oluyor bence adeti bekleyin test yapin
Gönlünü ferah tut yoktur inşallah bekletmeden gelse artik su bebeklerZaten öyle oluyorda beni şüpheye düşeren ilk defa adete bu kadar varken sık ağrı yaşamam oldu bide eğilince falan batma oluyo bir yandan da endişelendiriyor sağlık sorunum mu var diye inşallah kötü bir şey yoktur
Inşallah canım senin ne kadar var regl eGönlünü ferah tut yoktur inşallah bekletmeden gelse artik su bebekler
Benimde bacak içlerime vuruyor, neredeyse bir hafta geçmiş belki bebeğin yerleşiyordur12 ile 15 i arasi oldu sanirim pco oldugu icin ovulasyon testleri hep pik oluyor o yuzden belirtilerden akintidan suphelendim ama hala kasik agrim gogus agrim ve bacak içlerimde ozellikle aksamlari sızı seklinde agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?