Gebelik belirtisi mi lütfen anlayanlar bakabilir mi ??

ukteeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
410
65
28
23
Pcos var bende adetlerim düzenli bi şekilde bu ay C life kullandım birde duphaston ilacı kullandım adetimin 13 14 yumurtlama gördüm 15. Günü çatlama gördüm 3 günü de değerlendirdim en son adet tarihim 4 Ağustos ta adet olmuşum şimdi böyle iş falan yapınca biraz gidip gelince belimde ağrı oluyor sürekli olan bi Ağrı değil sol kasık ta sağ kasıkta hafif sızı geçiyor arada saniyelik gelip gidiyor birde beyaz akıntı var hafif akıntı göğüslerim çok şişmiş şimdi bunlar kullandığım ilaçtan dolayı mı oluyor ? Adetim mi sökülüyor ? Yoksa gebelik belirtisi mi ben test yapıp hayal kırıklıgına uğramaktan sıkıldığm için test falan alıp yapmadım adet günümü beklıyorum 4 ağustosta adet oldum en son ne zmn adet olmak gerekiyor 18 Ağustos çatlama oldu yazarsanız çok sevinirim

İlaçlara yeni mi basladiniz

Ilaclar yapmış olabilir bendede yeni başladı pcos banada Bi ilaç verdi bende aynısını yaşadım bendede benzer durumlar vardi adetim düzenli şuan bir buçuk ay gecikti hatta şüphelendim gebelik var mi diye yok

Üzüldüm şuan keşke sende de olsaydı bende umutlansaydım bende de olsaydı

Kaç kilosun adetlerin düzenli mi ne kadarlık evlisin
İki senelik evliyim adetlerim normalde düzenli
Doktora gittiğimde 85 kiloydum bana kızdı sağ ve solda yumurtalarimda pcos olduğunu söyledi şimdi 79 kiloya düştüm
Glukofen verdi kilo vermeme yardımcı olsun diye hemde pcos iyi geliyormuş
Sizde kilo problemi var mı

Bende 80 lere çıktım glifor verdi zayıfladım hafifledi pcos ikisi aynı tür ilaç zayıflamaya yarıyor kullan zayıfla kesinlikle zayıflamanın faydasını görürsün

Bende 80 lere çıktım glifor verdi zayıfladım hafifledi pcos ikisi aynı tür ilaç zayıflamaya yarıyor kullan zayıfla kesinlikle zayıflamanın faydasını görürsün
Ben aralıklı oruç yapiyorum ama ilacın etkisini gördüm tatlı krizlerime iyi geldi
Ben malesef 3 gebelik kaybi yaşadım yeni öğrendim merhaba pcosu

Şuan 65 kiloyum

Minik Bi pıhtılaşma çıktı genetikte ama doktorlar takmadı kan sulandırıcı vermeleri gerekmis vermediler
Esimdede sperm kalitesi iyi değilmiş
En son gittiğimde doktor kilo ver dedi esimede sigarayı bırak dedi şimdi coraspirin kullanıyorum
Ama adetim kafamı çok karıştriyo hiç bu kadar gecikme yasamadim

Valla benim eşimde bi sorun yok ben zayıftım evlenirken gebelik falan olmadı sonra kilo aldım adetlerim düzensizleşti doktora gittim belki gebeyşmdir diye pcos olduğumu öğrendim şimdide zayıfladım yine ama olmadı hiç gebelik falan çatlama iğnesi rahim filmi hepsini çektim bi sonuç alamadık

Coraspirin neye yarıyor

Duphastonu tam olarak ne zaman kullandınız
(çatlamadan 14 gün sonra adet beklenir)

Buna rağmen geve kalmışsın kaç defa şükret valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…