Gebelik belirtisi mi

Ceren05dd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
7
1
1
25
Adetim bu ay sadece üç gün sürdü normalde lekelenme lerle birlikte sekiz dokuz gün oluyordum test yaptım negatif çıktı ayrıca adetten önce göğüslerim agirirdi adetim bittigi halde göğüslerim çok sis ve ağrıyor test yapıyorum negatif çıkıyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi eşimle iliski sırasında agirim oluyor ve ilişki sırasında çok dar oluyor nornalde öyle olmuyordu bu sejil başına gelen varmı ilişkide çok zorlanıyoruz agirindan dolayı

Adetim bu ay sadece üç gün sürdü normalde lekelenme lerle birlikte sekiz dokuz gün oluyordum test yaptım negatif çıktı ayrıca adetten önce göğüslerim agirirdi adetim bittigi halde göğüslerim çok sis ve ağrıyor test yapıyorum negatif çıkıyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi eşimle iliski sırasında agirim oluyor ve ilişki sırasında çok dar oluyor nornalde öyle olmuyordu bu sejil başına gelen varmı ilişkide çok zorlanıyoruz agirindan dolayı
Bu ay yaşadığın regli, normal düzenli regli tarihinden önce miydi?

Benim adetim duzensizdi son üç aydır düzene girdi her ayın onunda oluyorum onunda oldum yine ama çok değişik ve kısa surdu
Kanama regl gibi kırmızı ise hissettiğin belirtiler psikolojik, olsaydı idrarda çıkardı.

İlişki sırasındaki sorunlar için ise bir doktora gidebilirsin, bazen rahim ağzında enfeksiyon olabiliyor.

Regl aslinda regl gibi degildi. Yani benim regl tarihin 14 deydi. Fakat 21 de oldum daha sonra 25 e kaadr sürdü. Nasil derseniz normalde adet olunca ilk iki gün kanamam çok gelir . Fakat bu seferki adetimde dort gunde sadece 4 ped değişimişimdir. Ve sürekli kanama yoktu. Arada geliyordu. Kan testi verdim bugun yarin sabah ariyacam ve sonucu öğrenecem 😊
Bu ay yaşadığın regli, normal düzenli regli tarihinden önce miydi?

Back
X