A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #1 Adetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum
Adetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #2 Assee .!.: Adetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ayrıca beyaz akıntım da çok yoğun
Assee .!.: Adetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ayrıca beyaz akıntım da çok yoğun
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #3 Assee .!.: Adetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... 12 gün geçmiş kızzzzzz nasıl test yapmazsın çabuk yarın sabah test yap
Assee .!.: Adetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... 12 gün geçmiş kızzzzzz nasıl test yapmazsın çabuk yarın sabah test yap
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #4 gelengiden .!.: 12 gün geçmiş kızzzzzz nasıl test yapmazsın çabuk yarın sabah test yap Genişletmek için tıkla... Off çıkmıyo sonra yıkılıyorum yaaa bir hafta daha mı beklesem
gelengiden .!.: 12 gün geçmiş kızzzzzz nasıl test yapmazsın çabuk yarın sabah test yap Genişletmek için tıkla... Off çıkmıyo sonra yıkılıyorum yaaa bir hafta daha mı beklesem
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #5 Assee .!.: Off çıkmıyo sonra yıkılıyorum yaaa bir hafta daha mı beklesem Genişletmek için tıkla... Bitanem 12 gün normal mi sence???? Çocuğun cinsiyeti belli olacak neredeyse
Assee .!.: Off çıkmıyo sonra yıkılıyorum yaaa bir hafta daha mı beklesem Genişletmek için tıkla... Bitanem 12 gün normal mi sence???? Çocuğun cinsiyeti belli olacak neredeyse
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #6 gelengiden .!.: Bitanem 12 gün normal mi sence???? Çocuğun cinsiyeti belli olacak neredeyse Genişletmek için tıkla... Tamam yarın nöbetçi eczane bulursam alıp Yapıcam o zaman çıkmıycak gibi hissediyorum ama bakalım nasip
gelengiden .!.: Bitanem 12 gün normal mi sence???? Çocuğun cinsiyeti belli olacak neredeyse Genişletmek için tıkla... Tamam yarın nöbetçi eczane bulursam alıp Yapıcam o zaman çıkmıycak gibi hissediyorum ama bakalım nasip
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #7 Assee .!.: Tamam yarın nöbetçi eczane bulursam alıp Yapıcam o zaman çıkmıycak gibi hissediyorum ama bakalım nasip Genişletmek için tıkla... İlk idrarla yap ama inanıyorum çıkacak
Assee .!.: Tamam yarın nöbetçi eczane bulursam alıp Yapıcam o zaman çıkmıycak gibi hissediyorum ama bakalım nasip Genişletmek için tıkla... İlk idrarla yap ama inanıyorum çıkacak
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #8 gelengiden .!.: İlk idrarla yap ama inanıyorum çıkacak Genişletmek için tıkla... İnşallah ya artık kafam çok karışıyo her ay yapıyorum silik çizgi ama peşinden hemen adet oluyorum nasıl bişey anlamadım
gelengiden .!.: İlk idrarla yap ama inanıyorum çıkacak Genişletmek için tıkla... İnşallah ya artık kafam çok karışıyo her ay yapıyorum silik çizgi ama peşinden hemen adet oluyorum nasıl bişey anlamadım
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #9 Geçen sefer kaç gün gecikince yaptın? Assee .!.: İnşallah ya artık kafam çok karışıyo her ay yapıyorum silik çizgi ama peşinden hemen adet oluyorum nasıl bişey anlamadım Genişletmek için tıkla...
Geçen sefer kaç gün gecikince yaptın? Assee .!.: İnşallah ya artık kafam çok karışıyo her ay yapıyorum silik çizgi ama peşinden hemen adet oluyorum nasıl bişey anlamadım Genişletmek için tıkla...
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #10 gelengiden .!.: Geçen sefer kaç gün gecikince yaptın? Genişletmek için tıkla... Altı gün geçmişti
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #11 Assee .!.: Altı gün geçmişti Genişletmek için tıkla... Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi
Assee .!.: Altı gün geçmişti Genişletmek için tıkla... Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #12 gelengiden .!.: Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi Genişletmek için tıkla...
gelengiden .!.: Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi Genişletmek için tıkla...
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #13 gelengiden .!.: Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi Genişletmek için tıkla... Yapıcam inşallah bakalım en geç pazartesi de yapabilirim yarın olmasa da
gelengiden .!.: Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi Genişletmek için tıkla... Yapıcam inşallah bakalım en geç pazartesi de yapabilirim yarın olmasa da
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #14 Assee .!.: Yapıcam inşallah bakalım en geç pazartesi de yapabilirim yarın olmasa da Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerle inşallah
Assee .!.: Yapıcam inşallah bakalım en geç pazartesi de yapabilirim yarın olmasa da Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerle inşallah
A Assee Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2024 117 22 18 26 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Assee #15 gelengiden .!.: Güzel haberlerle inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim