- 28 Şubat 2025
- 140
- 25
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
Üst bacak baldırlarda ağrı var bide belim sırtım ağrıyor kaç gündürBacak agrisini tarif edebilir misiniz benimde ağrım var bileklerimde diz ustumde ama psikolojik mi diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst bacak baldırlarda ağrı var bide belim sırtım ağrıyor kaç gündürBacak agrisini tarif edebilir misiniz benimde ağrım var bileklerimde diz ustumde ama psikolojik mi diye düşünüyorum
Teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alirizÜst bacak baldırlarda ağrı var bide belim sırtım ağrıyor kaç gündür
Amin inşallahTeşekkür ederim inşallah hayırlı haberler aliriz
Bat ne zamanKızlar ovulasyon gününde tek ilişkiyle gebelik ihtimali yüksek midir o günü değerlendirdik sadece 5 gün oldu bugün adet olacak gibi sancılarım oluyor bide hafif ve genel mide bulantısı oluyor iki gündür falan da sürekli başım ağrıyor psikolojik midir hemen böyle belirti vermez heralde veya bunlar belirti mi bilmiyorum ama yine de belirti aranıyor merak ediyorum
Benimde belirtilerim bu şekildeydi kan verdim beyan 0,444 çıktı negatif dedi ama bilemiyorumMerhaba ilk hamileligimde benimde bu sekildeydi belirtilerim belimde pek agri yoktu kasık batması varla yok arasiydi seffaf akintim vardi gogus hassasiurti vardi
20 kasımBat ne zaman
Benımde 18 kasım inşallah hayırlı haberler alırız20 kasım
İnşallah belirtiler var mı sizdeBenımde 18 kasım inşallah hayırlı haberler alırız
Bende bel ağrısı bacak ağrısı var ve ara ara kasıklarda kramp giriyor sizde ?İnşallah belirtiler var mı sizde
Bu bendede var regle 3 gün var şuan kaç gündür böyle.Sol göğsümün ucuna hafif de dokunsam acı oluyor Seninde öyle miydi acaba
Benim yaklaşık 5 6 gündür böyle . Hatta 4 5 gün önce belim inanılmaz ağrıyordu yürürken bile şuan bi tık daha iyi göğüs ucu hassasiyeti de 2 gündür felan dokununca ağrıyor regl 7 gün var çok sabırsızlanıyorum .Bu bendede var regle 3 gün var şuan kaç gündür böyle.
Dpo3 de başladı benim öyle ağrılar.Bende bel ağrısı bacak ağrısı var ve ara ara kasıklarda kramp giriyor sizde ?
Ben şu akıntıyı bi anlayamadım bazen oluyor bazen olmuyor yani yoğun değilDpo3 de başladı benim öyle ağrılar.
Dpo7 da azaldı.
Gene var şuan ara ara ama
Şeffaf kremsi akıntı var tabi.
Bende aynı şekilde sabırsizlaniyorum. Bakalım hayırlısı olsun sizinde gönlünüzce olsunBenim yaklaşık 5 6 gündür böyle . Hatta 4 5 gün önce belim inanılmaz ağrıyordu yürürken bile şuan bi tık daha iyi göğüs ucu hassasiyeti de 2 gündür felan dokununca ağrıyor regl 7 gün var çok sabırsızlanıyorum .
Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallahBende aynı şekilde sabırsizlaniyorum. Bakalım hayırlısı olsun sizinde gönlünüzce olsun.
Merhaba benimde bat 20 Kasım şuan sadece kasıklarımda baskı hissediyorum birde dünden beridir bel ağrısı sizde herhangi bir belirti var mı20 kasım
Geçen ay su gibiydi akıntı hiç kremsi gelmezdi sonra regl olmuştum ama bu ay hep kremsi geliyor ve ara ara.Ben şu akıntıyı bi anlayamadım bazen oluyor bazen olmuyor yani yoğun değil