• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi ?

Merhaba benimde bat 20 Kasım şuan sadece kasıklarımda baskı hissediyorum birde dünden beridir bel ağrısı sizde herhangi bir belirti var mı
Ovulasyon günü tek ilişki oldu bende korunmasız ondan umutluyum biraz ertesi günü başlamıştı kasık batması ben sola yatmıştım ve sol kasığımda ağrı oluyor regl olacak gibi sancılarım belimde kasığımda ek olarak iki üç gündür sürekli baş ağrım oluyor hafif ve geçmeyen mide bulantısı var ama psikolojik muhtemelen o çok erken olur çünkü

Bende bel ağrısı bacak ağrısı var ve ara ara kasıklarda kramp giriyor sizde ?
Aynı şekilde ilişkiden sonra ki gün başladı kasık batması regl olacak gibi bel kasık ağrısı baş ağrısı hafif ve geçmeyen mide bulantısı var psikolojik muhtemelen o şuanlık bunlar bide ben kalktığımda kalanlar akıyor ya o akanın içinde çok az leke gördüm yumurtlamadan kaynaklı mıdır

Aynı şekilde ilişkiden sonra ki gün başladı kasık batması regl olacak gibi bel kasık ağrısı baş ağrısı hafif ve geçmeyen mide bulantısı var psikolojik muhtemelen o şuanlık bunlar bide ben kalktığımda kalanlar akıyor ya o akanın içinde çok az leke gördüm yumurtlamadan kaynaklı mıdır
Ben de ilk defa gebelik şüphelerim oluyor o kadar bilmiyorum ki bekliyorum o yüzden

Ovulasyon günü tek ilişki oldu bende korunmasız ondan umutluyum biraz ertesi günü başlamıştı kasık batması ben sola yatmıştım ve sol kasığımda ağrı oluyor regl olacak gibi sancılarım belimde kasığımda ek olarak iki üç gündür sürekli baş ağrım oluyor hafif ve geçmeyen mide bulantısı var ama psikolojik muhtemelen o çok erken olur çünkü
Sol kasiginizdaki ağrı siddetlimiydi ben yumurtlama sonrası çok sideetli yurutmeyen çok özür dileyerek söylüyorum tuvalet ihtiyacında bile sancılı ağrılı geçirdiğim bir gündü şuan çok az diyebilirim bacaklarımda üst bölgler daha hafifken bileklerim daha çok ağrıyor anlam veremiyorum artık düşün düşün kafayı yiycem 😐

Merhaba benim de kaşıklarda ara ara batma var belde ağrı var bazen yoğun oluyor bazen hafif sol göğsümde dokununca hafif bir ağrı var
Göğüs ucunuzda mi peki yoksa genel göğüs çevresi mi benim sağ göğüs ucum dokununca sızlıyor harici bir ağrı sızlama yok birde dün yere egilirken sanki sol gogsumden birşey çekildi sonra bir daha olmadı

Sol kasiginizdaki ağrı siddetlimiydi ben yumurtlama sonrası çok sideetli yurutmeyen çok özür dileyerek söylüyorum tuvalet ihtiyacında bile sancılı ağrılı geçirdiğim bir gündü şuan çok az diyebilirim bacaklarımda üst bölgler daha hafifken bileklerim daha çok ağrıyor anlam veremiyorum artık düşün düşün kafayı yiycem 😐
Yok o kadar çok değildi batma uyuşuk Bi ağrı gibi oldu ilk gün sonradan regl sancısına benzer oldu

Kızlar BAT nezaman sizin. Benim 13 Kasım ❤️
Bugün bel agrisiyla geçirdim gene bide arada kasık ağrısı regl olacak gibi. Ama bu bende 1 haftadır var.

BAT 13 Kasım 🙂

Hiç bu zamana kadar böyle silik bir cizgi görmedim ben. Dua edin kızlar inşallah vardır.
Days comfort erken gebelik testi.
Fotoda gözükmüyor olabilir ama var yani bir çizgi.

Eklentiler

• 1000057182.webp
    1000057182.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000057183.webp
    1000057183.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000057181.webp
    1000057181.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 18
Back
X