- 30 Ocak 2016
- 981
- 231
- 103
- 31
- Konu Sahibi ladyagmur1
Ohhh be çok şükür gözün aydın arkadaşım evet aynı galibaBende bugün verdim 180 cıktı hemen hemen aynı sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh be çok şükür gözün aydın arkadaşım evet aynı galibaBende bugün verdim 180 cıktı hemen hemen aynı sanırım![]()
Peki adet oldunuz mu?Bende bel ağrısı bacak ağrısı var ve ara ara kasıklarda kramp giriyor sizde ?
Benimde son adet 21 Ekim dün idrar testim negatifti bugün hal adet olmadım sadece pembe bi leke geldi gündüzden devamı yok ama sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi bel ve kasıktan bacaklarıma doğru giden bi ağrı var gibi beyaz akıntım var göğüslerim şiş anabile eşim olsa dün çıkardı diyorum ama bakalım. Sizin belirtiler nasıldı idrarda silik çizgi falan gördünüz müBende bugün verdim 180 cıktı hemen hemen aynı sanırım![]()
Cok tesekkur ederim size de hayırlı olsunOhhh be çok şükür gözün aydın arkadaşım evet aynı galiba![]()
Evet silik çizgi cıktı bende. Belki geç yumurtladınız bu ay? Ovulasyonla takip etmiş miydinizBenimde son adet 21 Ekim dün idrar testim negatifti bugün hal adet olmadım sadece pembe bi leke geldi gündüzden devamı yok ama sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi bel ve kasıktan bacaklarıma doğru giden bi ağrı var gibi beyaz akıntım var göğüslerim şiş anabile eşim olsa dün çıkardı diyorum ama bakalım. Sizin belirtiler nasıldı idrarda silik çizgi falan gördünüz mü
Ben de ilk defa böyle bir şey yaşıyorum yaa. Korunmasız ilişki yaşadık 3 kasım adetim bittiğinden beri. Bir sonraki adetim 23 kasım. 6 gün var yani. Ve ara ara adet olacakmışım gibi karın, kasık ağrısı çekiyorum çok şiddetli değil ama. Ve enteresan bir şekilde akıntım baya azaldı önceki zamanlara göre. Göğüs uçlarım çok acırdı ama hala acıma falan yok. Hamile olabilir miyim sizce. Yoksa stres, psikoloji falan mı?![]()
Hiç test yapmadım bekleyeyim diyorum negatif çıkarsa iyice strese girmeyeyim diyorumBen 4 gün kala öğrendim onda da cok cok silik çıktı bence 2 gün sonra tekrarlayın testi
İyi akşamlar aranızda yeniyim acaba benim testimede bakarmısınız ilk idrarla yaptım regl 7 gün var
Hamile misiniz acabaSadece şeyi merak ediyorum herkes akıntım var yazmış bende hiç akıntı olmadı yumurtlama sonrası acaba normal mi
Yarın kan testi vereceğim umarım oyleyimdirHamile misiniz acaba
İdrar testi yaptınız mıYarın kan testi vereceğim umarım oyleyimdir![]()
Bende de aynı durum söz konusu. Test yaptınız mı peki?Sadece şeyi merak ediyorum herkes akıntım var yazmış bende hiç akıntı olmadı yumurtlama sonrası acaba normal mi
Dün oldum evetPeki adet oldunuz mu?
Hayır regl e 7 gün vardı yapmıştım negatif çıkmıştı tekrardan yapmadim.o yuzden kan en iyi sonucu verir diyeİdrar testi yaptınız mı
Sabah kan verdim inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızi bekliyorum rabbim her isteyene versin inşallahBende de aynı durum söz konusu. Test yaptınız mı peki?