Gebelik belirtisi ne yaşadınız

yoksamyok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
54
5
1
27
Kızlar son bir haftadır ara ara kasık batması yaşıyorum çok çok hafif ama bana mı öyle geliyor çok anlamıyorım da. Bir de iki üç gün aşırı ateş basması yaşadım gribimde normalde ateşim çıkıyor hastalıktan dolayı ama iki gün falan aşırı ateş bastı terledim. Bir defa da beyaz kremsi akıntım gelmiş çamaşırda gördüm peçeteye gelmedi. Geçmeyen baş ağrımı halsizlik uyuma isteğimi de gribe bağlıyorum ama inşallah gebeliktendir. Sizde ne gibi belirtiler oldu

Regliniz gecikti mi benim en erken belirtim ateş basması ve kremsı akıntıydı

Aşırı yorgunluk ve uyku, tek belirtim buydu ama onu da hamile olduğumu öğrendikten sonra fark ettim yoksa havanın sıcak olmasına bağlıyordum
İnşallah hamilesinizdir

Bu belirtiler yoruyor vallaha benimde geçen ay adetim oldu bitti bu ay yumurtlamamı değerlendim ama üstünden bir hafta falan geçti kaç gündür göğüslerim sızlıyor alt karın bölgemde hafif hafif ağrılar oluyor aşırı aşırı ateş basması oluyor başım dönüyor biraz hareket edince vücudum bu ay çok tuhaf yani bide karnım olmadığı kadar şiş kilo vermiştim bi anda yine artış oldu çok tuhaf şeyler oluyor bu ay ama diyorum yani nasıl olsun olmaz adet oldum geçen ay o ara nasıl olsun ki diyorum bide üstüne eşimde sperm sorunu var bu ay doktora gidecektik inşallah gerek kalmaz diyorum

Sizin ne gibi belirtileriniz varr batlarımız aynı galiba inşallah güzel sonuç alırız
Evet ayni sanirim 11-12 mayis benim.
Sag kasigimda gerilme gibi agri hissediyorum, bel bas agrim var kabizlik yasadim hayatimda hic yasamamistim. Goguslerimde ara ara sanci oluyo bir de bugun en sevdigim yemegin kokuusundan midem bulandi cok fazla.
Klomen kullanmistim bu ay hormonlari degistirsi ondan mi belirtiler bilemiyorum. Cunku daha önceki aylarda hic böyle olmadi

Ya Ümit vermek istemem ama ben de adete 2 gün kala inanılmaz hastalandım mide bulantısı ve ateşim çıktı ilaç alacaktım bi test yapayım da öyle içeyim dedim adet günü akşamı test yaptım pozitifti. İnşallah sizinki de öyledir

İnşallahh

Koku hassasiyeti çoğu kişide oluyor inşallah pozitif sonuç alırsınn test yapmayı düşünüyor musun

Adet gecikmenix varmı benimde ilk belirtilerim kasik ağrısı ama batma şeklinde ve uyku hali gün içinde çok fazla ve ilişki sırasında aşırı kaşık ağrısı batmasi ondan suphelenip test yapmıştım zateln

Hayır henüz 6-7 günüm var adete
Himm varmış baya ben 1 haftalık gecikmede öğrendim ama çok küçük tü silik çıkmıştı şimdi koyulasti testlerim bu şekilde çıktı benim en üstteki 7 gün gecikme ile baya silikti hatta erken ogrenmek de çok stresli bence bekle reglin gecikmesini yoksa zaman gecmiyor inanki Perşembe ilk ultrason günüm var ama 2 hafta geçmek bilmedi inanki sanki 2 ay gibi geldi

Eklentiler

• IMG_20250504_140219.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…