Regliniz gecikti mi benim en erken belirtim ateş basması ve kremsı akıntıydıKızlar son bir haftadır ara ara kasık batması yaşıyorum çok çok hafif ama bana mı öyle geliyor çok anlamıyorım da. Bir de iki üç gün aşırı ateş basması yaşadım gribimde normalde ateşim çıkıyor hastalıktan dolayı ama iki gün falan aşırı ateş bastı terledim. Bir defa da beyaz kremsi akıntım gelmiş çamaşırda gördüm peçeteye gelmedi. Geçmeyen baş ağrımı halsizlik uyuma isteğimi de gribe bağlıyorum ama inşallah gebeliktendir. Sizde ne gibi belirtiler oldu
Hayır 7 gün varRegliniz gecikti mi benim en erken belirtim ateş basması ve kremsı akıntıydı
Hamile olabilirsiniz bende 6-7 gün varken sıcak basması yaşamıştım halada devam ediyorHayır 7 gün var
Gribim ondan sıcak basıyor diye düşündüm hep heves edip üzülmemek adınaHamile olabilirsiniz bende 6-7 gün varken sıcak basması yaşamıştım halada devam ediyor
Baska belirtiniz var miydi? Benimde 6 gun var bazi belirtilerim var ama daha bir hafta var diye onemsemiyorduemHamile olabilirsiniz bende 6-7 gün varken sıcak basması yaşamıştım halada devam ediyor
Sizin ne gibi belirtileriniz varr batlarımız aynı galiba inşallah güzel sonuç alırızBaska belirtiniz var miydi? Benimde 6 gun var bazi belirtilerim var ama daha bir hafta var diye onemsemiyorduem
İnşallahh bende de aşırı yorgunluk var ama işte griptendir oAşırı yorgunluk ve uyku, tek belirtim buydu ama onu da hamile olduğumu öğrendikten sonra fark ettim yoksa havanın sıcak olmasına bağlıyordum
İnşallah hamilesinizdir
Evet ayni sanirim 11-12 mayis benim.Sizin ne gibi belirtileriniz varr batlarımız aynı galiba inşallah güzel sonuç alırız
Bazi kadinlar hamile kalinca bagisiklik dusuyo grip oluyo annem oyle olmus, sizin grip ne zaman basladiİnşallahh bende de aşırı yorgunluk var ama işte griptendir o
Ya Ümit vermek istemem ama ben de adete 2 gün kala inanılmaz hastalandım mide bulantısı ve ateşim çıktı ilaç alacaktım bi test yapayım da öyle içeyim dedim adet günü akşamı test yaptım pozitifti. İnşallah sizinki de öyledirKızlar son bir haftadır ara ara kasık batması yaşıyorum çok çok hafif ama bana mı öyle geliyor çok anlamıyorım da. Bir de iki üç gün aşırı ateş basması yaşadım gribimde normalde ateşim çıkıyor hastalıktan dolayı ama iki gün falan aşırı ateş bastı terledim. Bir defa da beyaz kremsi akıntım gelmiş çamaşırda gördüm peçeteye gelmedi. Geçmeyen baş ağrımı halsizlik uyuma isteğimi de gribe bağlıyorum ama inşallah gebeliktendir. Sizde ne gibi belirtiler oldu
10 gün olduBazi kadinlar hamile kalinca bagisiklik dusuyo grip oluyo annem oyle olmus, sizin grip ne zaman basladi
İnşallahhYa Ümit vermek istemem ama ben de adete 2 gün kala inanılmaz hastalandım mide bulantısı ve ateşim çıktı ilaç alacaktım bi test yapayım da öyle içeyim dedim adet günü akşamı test yaptım pozitifti. İnşallah sizinki de öyledir
Koku hassasiyeti çoğu kişide oluyor inşallah pozitif sonuç alırsınn test yapmayı düşünüyor musunEvet ayni sanirim 11-12 mayis benim.
Sag kasigimda gerilme gibi agri hissediyorum, bel bas agrim var kabizlik yasadim hayatimda hic yasamamistim. Goguslerimde ara ara sanci oluyo bir de bugun en sevdigim yemegin kokuusundan midem bulandi cok fazla.
Klomen kullanmistim bu ay hormonlari degistirsi ondan mi belirtiler bilemiyorum. Cunku daha önceki aylarda hic böyle olmadi
Adet gecikmenix varmı benimde ilk belirtilerim kasik ağrısı ama batma şeklinde ve uyku hali gün içinde çok fazla ve ilişki sırasında aşırı kaşık ağrısı batmasi ondan suphelenip test yapmıştım zatelnKızlar son bir haftadır ara ara kasık batması yaşıyorum çok çok hafif ama bana mı öyle geliyor çok anlamıyorım da. Bir de iki üç gün aşırı ateş basması yaşadım gribimde normalde ateşim çıkıyor hastalıktan dolayı ama iki gün falan aşırı ateş bastı terledim. Bir defa da beyaz kremsi akıntım gelmiş çamaşırda gördüm peçeteye gelmedi. Geçmeyen baş ağrımı halsizlik uyuma isteğimi de gribe bağlıyorum ama inşallah gebeliktendir. Sizde ne gibi belirtiler oldu
Hayır henüz 6-7 günüm var adeteAdet gecikmenix varmı benimde ilk belirtilerim kasik ağrısı ama batma şeklinde ve uyku hali gün içinde çok fazla ve ilişki sırasında aşırı kaşık ağrısı batmasi ondan suphelenip test yapmıştım zateln
İnşallah canim senin de pozitif olur burda beraber mujdeleriz birbimizeKoku hassasiyeti çoğu kişide oluyor inşallah pozitif sonuç alırsınn test yapmayı düşünüyor musun
Himm varmış baya ben 1 haftalık gecikmede öğrendim ama çok küçük tü silik çıkmıştı şimdi koyulasti testlerim bu şekilde çıktı benim en üstteki 7 gün gecikme ile baya silikti hatta erken ogrenmek de çok stresli bence bekle reglin gecikmesini yoksa zaman gecmiyor inanki Perşembe ilk ultrason günüm var ama 2 hafta geçmek bilmedi inanki sanki 2 ay gibi geldiHayır henüz 6-7 günüm var adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?