Gebelik belirtisi ola bilir mi

Adet ağrısı gibi ağrı bel ağrısı bulantı ishal ve gece sıcak basması aniden üşüme adetime daha var bunları yaşayıp hamile olanlar var mı ? bende hamile olduğumu buna benzer belirtiler ile anlamıştım adet olucakmsm gibi belimde karnımda ağri vardı ama adet olmuyordum hatta çok açık pembe leke de olmuştu ara ara oluyordu şüphelenip test yaptığımda pozitif çıkmıştı kan verdiğimde de kesinleşti adet günümü unutmuştum ben o yüzden tam emin olamadım geçti mi geçmedi mi en son test falan yaptım öyle öğrendim adet gününüzün geçmesini bekleyin test yapın güzel haberler alırsınız inşallah:)

Adet ağrısı gibi ağrı bel ağrısı bulantı ishal ve gece sıcak basması aniden üşüme adetime daha var bunları yaşayıp hamile olanlar var mı ?
bende hamile olduğumu buna benzer belirtiler ile anlamıştım adet olucakmsm gibi belimde karnımda ağri vardı ama adet olmuyordum hatta çok açık pembe leke de olmuştu ara ara oluyordu şüphelenip test yaptığımda pozitif çıkmıştı kan verdiğimde de kesinleşti adet günümü unutmuştum ben o yüzden tam emin olamadım geçti mi geçmedi mi en son test falan yaptım öyle öğrendim adet gününüzün geçmesini bekleyin test yapın güzel haberler alırsınız inşallah:)

Adet ağrısı gibi ağrı bel ağrısı bulantı ishal ve gece sıcak basması aniden üşüme adetime daha var bunları yaşayıp hamile olanlar var mı ?
bı doktora gıtmelıydın baska bı hastalık olabılır. bel agrısı pelvık agrı tamam da dıgerlerı hamılelık belırtısı degıl. hamıle olup bunu yasayan vardır ılla ama hamıle oldugundan degıl baska sorunu oldugundandır o.

bende hamile olduğumu buna benzer belirtiler ile anlamıştım adet olucakmsm gibi belimde karnımda ağri vardı ama adet olmuyordum hatta çok açık pembe leke de olmuştu ara ara oluyordu şüphelenip test yaptığımda pozitif çıkmıştı kan verdiğimde de kesinleşti adet günümü unutmuştum ben o yüzden tam emin olamadım geçti mi geçmedi mi en son test falan yaptım öyle öğrendim adet gününüzün geçmesini bekleyin test yapın güzel haberler alırsınız inşallah:)
Arkadsn da yazdığı gibi sıcak basması, üşüme, ishal hamilelik belirtisi değil yani hiç öyle birşey duymadım bnde canım

Ya bende de bu belirtiler var üşüme bacak sırt ağrısı ve üç gün önce pembe leke gördüm ve daha görmedim kasık ağrısı da var ama ben düzensiz adet oluyorum yani sizde başka hangi belirtiler var di

Ya bende de bu belirtiler var üşüme bacak sırt ağrısı ve üç gün önce pembe leke gördüm ve daha görmedim kasık ağrısı da var ama ben düzensiz adet oluyorum yani sizde başka hangi belirtiler var di
Küçük bir kistte çıktı ve kanda CRP degerim biraz yüksek çıkmış bilmiyorum rahatsız eden hangisi ama doktor kist çok küçük seni rahatsız edeceğini zannetmiyorum dedi

Kanda
Kanda CRP (C-reaktif protein) artışı ne anlama gelir? Sağlıklı kişilerde plazma CRP değeri çok düşüktür. CRP değerinin yükselmesi vücutta enflamasyon veya enfeksiyon olduğuna, inme veya kalp krizi riskine, yakın zamanda geçirilmiş bir kalp krizine, doku ölümüne veya tümör olabileceğine işaret eder.

Kanda

Kanda CRP (C-reaktif protein) artışı ne anlama gelir? Sağlıklı kişilerde plazma CRP değeri çok düşüktür. CRP değerinin yükselmesi vücutta enflamasyon veya enfeksiyon olduğuna, inme veya kalp krizi riskine, yakın zamanda geçirilmiş bir kalp krizine, doku ölümüne veya tümör olabileceğine işaret eder.
Ya ne kalp krizi) korkutma kendini crp basit enfeksiyondan bile kalka biliyor. Vucutta bir sorun oldugynu eçs, crp denen analizleri ile fikir yurutmek mumkun. Ben enfeksiyon kaparken 100e bile yaklaşmişdi. Ağir enfeksiyon kapmişdim. ishal de varsa bagirsak enfeksiyonu, zehirlenme gibi durumlar ola bilir. Doktora iyice muayene ol. Dediklerin hamilelik belirtileri degil. Fazla beklememen için soyluyorum

Back
X