Ben de gebe kalmaya çalıştığım için belirtileri çok iyi bilirim :) Belirti aramayın. Korkunç derecede yanıltıcı ve gereksiz strese sokuyor.
1 kez hamile kaldım (dış gebelik nedeniyle ameliyat oldum, gitti) diğer 14 aydır da belirti gösteriyorum

Hele geçen ay beyaz aşırı akıntı, ayaklarda buz gibi olma hissi, aşırı halsizlik ve uyku hali, memede hassasiyet, mide bulantısı, kasık batması ve duygu değişimi hepsini hissettim mesela. Yani lütfen belirti aramayın, önemsemeyin. Adet gecikmeden önceki belirtilerin hepsinin nedeni progesteron hormonu. Bu da hamile olsun olmasın her kadının yumurtlama sonrası vücudunda artan bir hormon. Kasık ağrısı da, akıntı da, ayaklarda üşüme de, bulantı da, halsizlik de hepsini yapıyor.
Yumurtlamanızın üzerinden 11 gün geçmiş. Bence 4 gün sonra (yani yumurtlamadan 15 gün geçince) sabah ilk idrarla test yapın. Ondan önce de belirti de aramayın, moralinizi de bozmayın, strese de girmeyin. Bekleyemem derseniz yarın sabah ilk idrarla test yapın varsa çok hafif çıkabilir.
İnşallah hepimiz bir an önce kucağımıza alırız bebişleri :)