Merhaba arkadaşlar. Adetim 3 gün gecikti sağ kasığımda ve genital bölgemde bir ağrı hissediyorum ara ara ama çok şiddetli değil. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı?
Merhaba arkadaşlar. Adetim 3 gün gecikti sağ kasığımda ve genital bölgemde bir ağrı hissediyorum ara ara ama çok şiddetli değil. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı?
Benim de şüphem vardı 3 gün gecikmisti kan testi verdim negatif sonrasında kanamam oldu zaten:) eğer gebelik istemiyorsan şüpheden her şeyi ona yorabilirsin ama için rahat etmiyorsa kan testi verebilirsin kaygın azalır
Benim de şüphem vardı 3 gün gecikmisti kan testi verdim negatif sonrasında kanamam oldu zaten:) eğer gebelik istemiyorsan şüpheden her şeyi ona yorabilirsin ama için rahat etmiyorsa kan testi verebilirsin kaygın azalır
Ben sana belirtiler soyliyeyim aşko ilk basda yorgunluk çöküyor tepene hiç birşey yapasin gelmiyor sanki hayattan sogumussun gibi daha sonra adet olacakmışsin gibi kasiklar ağrıyor ama ortada bişe yok tabi daha sonra ilerleyen haftalarda acıkmalar başlıyor tabi kiminin bulantı kiminde açlık oluyor fena halde acikiyorsun sonra ara ara çok hafif agrın oluyor kasıklarda ama geçiyor hemen
Her hamilelik o kadar farklı belirtiler veriyor ki ilk hamileliğimde bütün belirtiler barizdi bu ikinci hamileliğimde ise belirtilerin tek bir tanesi bile yok 6.haftamdayım üstelik