Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler:)Canım kan testi ver
Benim de şüphem vardı 3 gün gecikmisti kan testi verdim negatif sonrasında kanamam oldu zaten:) eğer gebelik istemiyorsan şüpheden her şeyi ona yorabilirsin ama için rahat etmiyorsa kan testi verebilirsin kaygın azalırMerhaba arkadaşlar. Adetim 3 gün gecikti sağ kasığımda ve genital bölgemde bir ağrı hissediyorum ara ara ama çok şiddetli değil. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı?
Ben istiyorum o yüzden sanırım herşeyi öyle düşünüyorum. Bakalım birkaç gün daha beklesem daha iyi herhaldeBenim de şüphem vardı 3 gün gecikmisti kan testi verdim negatif sonrasında kanamam oldu zaten:) eğer gebelik istemiyorsan şüpheden her şeyi ona yorabilirsin ama için rahat etmiyorsa kan testi verebilirsin kaygın azalır
Evet idrarda gördükten sonra kanı öneriyorlar ama dayanamazsan kanda baktirirsin gönlüne göre olur inşallahBen istiyorum o yüzden sanırım herşeyi öyle düşünüyorum. Bakalım birkaç gün daha beklesem daha iyi herhalde
İdrarda çıkmadı ama bakalım kanda ne olucak. Amin Allah razı olsunEvet idrarda gördükten sonra kanı öneriyorlar ama dayanamazsan kanda baktirirsin gönlüne göre olur inşallah![]()
Bende de aynısı oldu ama ben lekenme şeklinde kan gördüm aynı ağrısı falan dünde kan verdim çıkmadı 1 2 hafta bekle olmazsan kan verMerhaba arkadaşlar. Adetim 3 gün gecikti sağ kasığımda ve genital bölgemde bir ağrı hissediyorum ara ara ama çok şiddetli değil. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı?
Bende de aynısı oldu ama ben lekenme şeklinde kan gördüm aynı ağrısı falan dünde kan verdim çıkmadı 1 2 hafta bekle olmazsanMerhaba arkadaşlar. Adetim 3 gün gecikti sağ kasığımda ve genital bölgemde bir ağrı hissediyorum ara ara ama çok şiddetli değil. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Aranızda yaşayanlar var mı?
Aynısını ben yaşadım kan verdim yok çıktı 5 gün gecikti lekelenmem oldu 4 gün kahvrengu şeklinde pozitife dönme imkanı varmi?Bende de aynısı oldu ama ben lekenme şeklinde kan gördüm aynı ağrısı falan dünde kan verdim çıkmadı 1 2 hafta bekle olmazsan