Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik belitilerinde regl olmadan once yasanan siskinlik problemini yasadinizmi arkadaslar???adete 1 gun kala idrar testi yapmaliyim cok sabirsizim 7 gun once yapmistim birsey cikmadi.
Gebelik belitilerinde regl olmadan once yasanan siskinlik problemini yasadinizmi arkadaslar???adete 1 gun kala idrar testi yapmaliyim cok sabirsizim 7 gun once yapmistim birsey cikmadi.
Cnm ilk gebeligimde asiri siskinligim vardi nefesimi dahi zor aliyordum bu ayda ayni sey oldu ama meger o siskinlik adet olucagim icinmis. Yani belitilere baklirak gebelikten soz edilemez. Adetinin gecmesini bekleyip test yap cnm
Cnm ilk gebeligimde asiri siskinligim vardi nefesimi dahi zor aliyordum bu ayda ayni sey oldu ama meger o siskinlik adet olucagim icinmis. Yani belitilere baklirak gebelikten soz edilemez. Adetinin gecmesini bekleyip test yap cnm[/QUOTE adetin gecikmesini bekliyim canim