- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
arkadaşlar hamilelik belirtisi yaşamadan gebe kalan var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen 6haftalık hamileyim hayla gozle yorulur belirtim yok sadece ara sıra kasıklarım sancılanıyor birazcıkta goguslerim hassas oda 5. Hafta basladı yani
Bende bekliyorum şurada merak ettimarkadaşlar hamilelik belirtisi yaşamadan gebe kalan var mı![]()
Burda hep belirtilerden bahsediliyor canım herkrs yaşıyo sandımBen 6haftalık hamileyim hayla gozle yorulur belirtim yok sadece ara sıra kasıklarım sancılanıyor birazcıkta goguslerim hassas oda 5. Hafta basladı yani
Ben de çatlatma iğnesi yaptım canım 8 gün oldu zerre belirti yokBende bekliyorum şurada merak ettim![]()
Adet gecikmesi var mı benim daha adetime 7 gün var ama bi belirti varmı diye kendimi dinler oldumBen de çatlatma iğnesi yaptım canım 8 gün oldu zerre belirti yok
O belirtiler piskolojık her ay yasadım ama sonucu adet olmak la bitti hiç birşey hissetmediğim ay hamıleyimBurda hep belirtilerden bahsediliyor canım herkrs yaşıyo sandım![]()
Amin inşallahAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Darısı bize inşallahO belirtiler piskolojık her ay yasadım ama sonucu adet olmak la bitti hiç birşey hissetmediğim ay hamıleyim
Amin inşallah![]()
İnşallah Allahım tez vakitte isteyen herkese versin inşallah dualarımdasınızDarısı bize inşallah![]()
Ben de psikolojik diye düşünüyorum canımmm zaten rahme yerleşme 10 güne yakın sürüyorDarısı bize inşallah![]()
Aynen öyle geçen ay 8 gün adetim gecikmişti ve bütün gebelik belirtilerini yaşadım göğüslerim acıyodu kasık batmalarım bel ağrısı uuku hali sık idrara çıkma hatta o kadar psikolojime işlemiş ki test yaptım ikinci silik çizgi gördüm burda paylaşmıştım tabi o testle alakalı mıydı yoksa psikolojik olarakmıydı bilmiyorum kan verdim o gün hemen negatif çıktı ve gecesine adet oldum aslında gebelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine benzediği içinde yanılıyoruzBen de psikolojik diye düşünüyorum canımmm zaten rahme yerleşme 10 güne yakın sürüyor
Ben kendimi bildim bileli adet öncesi göğsüm şişer ağrır yani bu bi belirti değil ki zaten her şey aynı adet öncesi ile..Aynen öyle geçen ay 8 gün adetim gecikmişti ve bütün gebelik belirtilerini yaşadım göğüslerim acıyodu kasık batmalarım bel ağrısı uuku hali sık idrara çıkma hatta o kadar psikolojime işlemiş ki test yaptım ikinci silik çizgi gördüm burda paylaşmıştım tabi o testle alakalı mıydı yoksa psikolojik olarakmıydı bilmiyorum kan verdim o gün hemen negatif çıktı ve gecesine adet oldum aslında gebelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine benzediği içinde yanılıyoruz
Benim de tam 8 gün oldu ve belirti sıfır yani ya. Test aldım yarın yapıcam yine deBen de çatlatma iğnesi yaptım canım 8 gün oldu zerre belirti yok
Ben yaşamadım bütün hamileligim de rahat geçti bulantı falan çok nadir oldu ama ilk 3 ay hiç belirtim yoktuarkadaşlar hamilelik belirtisi yaşamadan gebe kalan var mı![]()
Kasık ağrısı falan da mı olmadı canımmmBen yaşamadım bütün hamileligim de rahat geçti bulantı falan çok nadir oldu ama ilk 3 ay hiç belirtim yoktu
Buraya yaz canım sonucu. İnş çıkar çizgi..Benim de tam 8 gün oldu ve belirti sıfır yani ya. Test aldım yarın yapıcam yine de![]()
5 haftalik hamileyim ama hala belirti yokarkadaşlar hamilelik belirtisi yaşamadan gebe kalan var mı![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kasık ağrısı falan da mı yok5 haftalik hamileyim ama hala belirti yok![]()
Bazen daha dün öğrendim bende daha çok yeni ilk gebelik hiç bir şey anlamıyorum akıntı vardı beyaz sümüksü o kadarRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kasık ağrısı falan da mı yok![]()