- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
Pazartesiyi bekliyorum ya kesin kesin var sa yoksa çıkar o zaman pazartesiye kadar kendimi yıpratmaya devamAkınto bende de çok var.. Kanda çıkar senin büyük ihtimalle canım.. Çünkü hcg salınımı bazen idrara geç geçebiliyormuş. Ya da hassas test yap.. Bence sabah yetiş sağlık ocağına kan ver.. Hayırlı güzel haberler ver bize inşallah
Amin inşallah haberlerini bekliyoruz hayırlısıAynen hep öyle avuttum zaten kendimi inşallah Rabbim tekrarını nasip eder ☺hepimiz seviniriz umarım
Adet olmadığın sürece ümit var zaten.. gelir pazartesi az kaldıPazartesiyi bekliyorum ya kesin kesin var sa yoksa çıkar o zaman pazartesiye kadar kendimi yıpratmaya devam
Aynen öyle bugünü ve pazartesiyi saymazsak 4 gün varAdet olmadığın sürece ümit var zaten.. gelir pazartesi az kaldı
Yazacağım inşallahAmin inşallah haberlerini bekliyoruz hayırlısı
Yazacağım inşallahbugün yeni katıldım sizi bulmayı başarırsam yazarım buraya
Hayırlı olsun canım çok sevindim.. Darısı bize artık :)Kızlar beta hgc testi 130 çıktı ☺☺❤
İnşallah caniimm sizin içinde bol bol dua edicemHayırlı olsun canım çok sevindim.. Darısı bize artık :)
Sağol canım hamilelerin duası kabul olurmuş :) unutma valla edersen sevinirimİnşallah caniimm sizin içinde bol bol dua edicem
Yaaa maşallah darısı bize Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neydi acabaKızlar beta hgc testi 130 çıktı ☺☺❤
Yaaa tebrik ederm hayrli olsn canmcim. Darisi banaaKızlar beta hgc testi 130 çıktı ☺☺❤
Hahahah ben de açtım o zaman hamileyimKonu acanlarin hepsi gebe kalio yabiz de mi acsak ne
E valla bilemicem artk senin de yakinda kokun cikarHahahah ben de açtım o zaman hamileyim
Bebiş kokusu çıkar inşallahE valla bilemicem artk senin de yakinda kokun cikar
Nereye kayboldun belirtilerini çok merak ettimKızlar beta hgc testi 130 çıktı ☺☺❤
Canım ınsallah gebesındır bendede aynılar var ve iki testte pozitif cıktı suan kan vermeye geldim sende dikkat et kendine camasır suyu fılan kullanma ve kan ver benceKızlar hepinize selam bu ay 2 gün reglim gecikti ve süt gibi beyaz sıvı akıntı geliyor sağ kasıkta arada batmalar yasiyorum sizce gebelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan varsada tecrübelerini paylasirsa cok sevinirim
Arkadaş hamileymiş kiCanım ınsallah gebesındır bendede aynılar var ve iki testte pozitif cıktı suan kan vermeye geldim sende dikkat et kendine camasır suyu fılan kullanma ve kan ver bence
Ay insllh da pek hamile gibi hissetmiorm yaa. Tam kendi kendime yok yaa deilmdir diyorm bi bakiom kasigimda batma hissediorm. Tekrr umitleniorm. 5 gun nasil gececkBebiş kokusu çıkar inşallahinşallahh biz de hamileyizdir.. Senle aynı zaman benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?