Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen adet tarihiniz ne zaman ve yumurtladiginiz tarihi biliyor musunuzMerhaba kızlar 4 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum geçen adetimden sonra denedik ve şuan adetim iki gün gecikti acayip bir baş ağırdı oluyor ara ara ve halsizlik çok sizce hamilelik belirtisi mi dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beklemeli miyim
Evet takip ediyorumBeklenen adet tarihiniz ne zaman ve yumurtladiginiz tarihi biliyor musunuz
Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız 14. gün adet olursunuz olmadıysanız gebelikten bahsedilebilir. 2 gün gecikmeniz var kan verebilirsiniz kesin sonuç verirEvet takip ediyorum
Teşekkür ederim pazartesiye kadar regli olmazsam pazartesi gidip kan vericemYumurtlama tarihinizi biliyorsanız 14. gün adet olursunuz olmadıysanız gebelikten bahsedilebilir. 2 gün gecikmeniz var kan verebilirsiniz kesin sonuç verir
İnşallah vardır gönlünüze göre versin RabbimTeşekkür ederim pazartesiye kadar regli olmazsam pazartesi gidip kan vericem
Amin inşallahİnşallah vardır gönlünüze göre versin Rabbim![]()
Tebrikler cnmBen de 4 aylık evliyim ve doğum kontrol hapini bırakıp ovulasyon takibi yaptım testle. 17 Ekim adet günüm, 30 Ekim tam ovulasyon testimde çift çizgi olan peak gündü ve değerlendirdik bol bol. Normalde adet tarihim yarın yani 14 Kasım ve ben az önce erken gebelik testi yaptımmmm ve şükür çift çizgi net 2 dk içinde. Fotoğrafı paylaşıyorum hemen
![]()