Gebelik belirtisi

cane9898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
5
2
1
26
Merhaba kızlar 4 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum geçen adetimden sonra denedik ve şuan adetim iki gün gecikti acayip bir baş ağırdı oluyor ara ara ve halsizlik çok sizce hamilelik belirtisi mi dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beklemeli miyim

Erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum. Bahsettikleriniz covid belirtileri gibi de duruyor

Merhaba kızlar 4 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum geçen adetimden sonra denedik ve şuan adetim iki gün gecikti acayip bir baş ağırdı oluyor ara ara ve halsizlik çok sizce hamilelik belirtisi mi dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beklemeli miyim
Beklenen adet tarihiniz ne zaman ve yumurtladiginiz tarihi biliyor musunuz

Geç döllenme olabiliyormuş sanırım evden çıkmadığım için kovid olduğumu düşünmüyorum

Evet takip ediyorum
Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız 14. gün adet olursunuz olmadıysanız gebelikten bahsedilebilir. 2 gün gecikmeniz var kan verebilirsiniz kesin sonuç verir

Stres yapmayın stres çok etkiliyor. Bide hissettiğimiz belirtiler psikolojik olabiliyor maalesef. O yüzden biraz da akışına bırakmak lazım..

Ben de 4 aylık evliyim ve doğum kontrol hapini bırakıp ovulasyon takibi yaptım testle. 17 Ekim adet günüm, 30 Ekim tam ovulasyon testimde çift çizgi olan peak gündü ve değerlendirdik bol bol. Normalde adet tarihim yarın yani 14 Kasım ve ben az önce erken gebelik testi yaptımmmm ve şükür çift çizgi net 2 dk içinde. Fotoğrafı paylaşıyorum hemen 🎉🎉

😍❤️

Eklentiler

• IMG_20211113_072117.webp
    IMG_20211113_072117.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 56
Ben de 4 aylık evliyim ve doğum kontrol hapini bırakıp ovulasyon takibi yaptım testle. 17 Ekim adet günüm, 30 Ekim tam ovulasyon testimde çift çizgi olan peak gündü ve değerlendirdik bol bol. Normalde adet tarihim yarın yani 14 Kasım ve ben az önce erken gebelik testi yaptımmmm ve şükür çift çizgi net 2 dk içinde. Fotoğrafı paylaşıyorum hemen 🎉🎉

😍❤️
Tebrikler cnm

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen evlenmeden önce adetim çok düzenliydi 4 aylık evliyim ilk ay sorunsuz gününde adet oldum sonra 2 ay adet olmadım Dr ve ilaçla geçen ay adet oldum 10 gün sürdü ve şimdi tekrar adet olmama 5 gün kaldı dünden beri kahverengi akıntım var bugünde çok azzz miktarda kanamam var hafif kasik ağrım hafif bel ağrım hafif bi miyde bulantım bide baş ağrım var ilk defa başıma geliyor 😪

Back
X