Gebelik belirtisi

Bu ay ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptim catlamanin ertesi gününden itibaren sol tarafimda ve alt karnimda hafif ağrılar var ancak bel ağrısı çok şiddetli sanki belimi ikiye bölüyolarmis gibi adetime çok var benimde daha ama insan illa biseyleri arayasi geliyor

Evet bende bundan bahsediyorum mesela yumurtlama zamanını değerlendirdik ilişkiden sonra ki bi kaç gün belim felaket ağrımaya başladı sonra sırtıma vurdu bi kaç gün devam etti şimdi yok bunlar. O yüzden insan bi acaba mı diyor

Bugün kaset testle öğrendim hamile olduğumu ve sadece göğüs ucu ağrısı yaşadım canım

Adet periyotların kaç günde bir canm ?? Bir de yumurtlama gününü nasıl hesapladın
26 günde bir adet oluyorum canım valla ovulasyon testi falan yapmadım telefondaki uygulamadan baktım hep yumurtlama günlerime 3 gün öncesini ve 3 gün sonrasını değerlendirdim 4. Denemede hamile kaldım

Benimde sürekli afedersiniz çişim var hissi lavobaya gidiyorum bişey yok karnım desen öyle sol kasığım sızlıyor damar çektirmesi gibi farklı bir sızı mide yanması ve ağrısı da cabası 4-5 gün var adetime bu ay hsg çektirdim o yüzden ümitliydim ama merakla sonucu bekliyorum
Bide garip ama sürekli karnım gurulduyordu halada devam ediyor bu durum

İnşallah gebesindir canm . Benim inanılmaz sırt ağrılarım var özellikle üst sırt ağrısı. Bakalım daha bekliyorum reglim geçecekmi

Hala aynı durum bendede bel ağrısı kaşık ağrısı devam göğsüm dolgunlasti ve agri var hafif 1 hafta kaldi regle değişik belirtiler acaba mi diyorum ama kendimide kaptirmak istemiyorum herkes gönlündekini yaşar inşallah

Kızlar bi de mesela eme içmeme dikkat ediyorum karbonhidrat ve ödem yapıcı şeyler tüketmiyorum ama ona rağmen sabahları uyanınca vücudum çok ödemli oluyor yüzüklerim parmağımdan çıkmıyor resmen. Zayıfım zaten ama bu ödem olayı beni çok şaşırtıyor acaba hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi

Hafi inşallah canm, başka çocuğun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…