- 8 Haziran 2022
- 74
- 9
- 16
- 31
- Konu Sahibi AdaDefneTek
-
İlk çocuğumda da böyle erkenden belirtiler olmuştu herkes bu kadar erken belirti olmaz demişti ama hamileymişimBu kadar erken belirti olur mu bilemiyorum, kişiden kişiye değişiyor. Umarım vardır.
Yanlışlikla yazmışım kusura bakmayın.sirt ve bel ağrısı hiç yaşamadım yaşamıyorum.Mide bulantısını sormuyorum , hamileliğin ilk başlarında sırt ve bel ağrıları yaşadın mı
Evet bende bundan bahsediyorum mesela yumurtlama zamanını değerlendirdik ilişkiden sonra ki bi kaç gün belim felaket ağrımaya başladı sonra sırtıma vurdu bi kaç gün devam etti şimdi yok bunlar. O yüzden insan bi acaba mı diyorBu ay ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptim catlamanin ertesi gününden itibaren sol tarafimda ve alt karnimda hafif ağrılar var ancak bel ağrısı çok şiddetli sanki belimi ikiye bölüyolarmis gibi adetime çok var benimde daha ama insan illa biseyleri arayasi geliyor
Bugün kaset testle öğrendim hamile olduğumu ve sadece göğüs ucu ağrısı yaşadım canımKızlar merhaba adet tarihi geçmeden gebelik belirtileri yaşayanlar ne gibi belirtiler yaşadı ? Bebek istiyoruz adetime de daha 9 gün var ama acayip sabırsız ve heyecanlıyım. Mesela şuan bel ve sırt ağrısı yaşıyorum siz neler yaşamıştınız
Adet periyotların kaç günde bir canm ?? Bir de yumurtlama gününü nasıl hesapladınBugün kaset testle öğrendim hamile olduğumu ve sadece göğüs ucu ağrısı yaşadım canım
26 günde bir adet oluyorum canım valla ovulasyon testi falan yapmadım telefondaki uygulamadan baktım hep yumurtlama günlerime 3 gün öncesini ve 3 gün sonrasını değerlendirdim 4. Denemede hamile kaldımAdet periyotların kaç günde bir canm ?? Bir de yumurtlama gününü nasıl hesapladın
26 günde bir adet oluyorum canım valla ovulasyon testi falan yapmadım telefondaki uygulamadan baktım hep yumurtlama günlerime 3 gün öncesini ve 3 gün sonrasını değerlendirdim 4. Denemede hamile kaldım
Bide garip ama sürekli karnım gurulduyordu halada devam ediyor bu durumBaşka belirtiniz var mıydı?
Bide garip ama sürekli karnım gurulduyordu halada devam ediyor bu durum
İnşallah gebesindir canm . Benim inanılmaz sırt ağrılarım var özellikle üst sırt ağrısı. Bakalım daha bekliyorum reglim geçecekmiBenimde sürekli afedersiniz çişim var hissilavobaya gidiyorum bişey yok karnım desen öyle sol kasığım sızlıyor damar çektirmesi gibi farklı bir sızı mide yanması ve ağrısı da cabası 4-5 gün var adetime bu ay hsg çektirdim o yüzden ümitliydim ama merakla sonucu bekliyorum
İnşallah gebesindir canm . Benim inanılmaz sırt ağrılarım var özellikle üst sırt ağrısı. Bakalım daha bekliyorum reglim geçecekmi
Hala aynı durum bendede bel ağrısı kaşık ağrısı devam göğsüm dolgunlasti ve agri var hafif 1 hafta kaldi regle değişik belirtiler acaba mi diyorum ama kendimide kaptirmak istemiyorum herkes gönlündekini yaşar inşallahEvet bende bundan bahsediyorum mesela yumurtlama zamanını değerlendirdik ilişkiden sonra ki bi kaç gün belim felaket ağrımaya başladı sonra sırtıma vurdu bi kaç gün devam etti şimdi yok bunlar. O yüzden insan bi acaba mı diyor
Benim adetlerim biraz düzensiz ama 26sı gibi olması gerek. Eğer olmazsam gebelik testi yapacağımBenim de ayaklarım ve sırtım ağrıyor aynı şekilde bende bekliyorum adet günümü sizin ne zaman ?
Hafi inşallah canm, başka çocuğun var mıHala aynı durum bendede bel ağrısı kaşık ağrısı devam göğsüm dolgunlasti ve agri var hafif 1 hafta kaldi regle değişik belirtiler acaba mi diyorum ama kendimide kaptirmak istemiyorum herkes gönlündekini yaşar inşallah
2 kere düşügüm var olursa ilk olucak hayirlisiyla artıkHafi inşallah canm, başka çocuğun var mı
Yaaa canm inşallah hamilesinde bu sefer sağ Salim alırsın kucağına2 kere düşügüm var olursa ilk olucak hayirlisiyla artık
İnşallah rabbim sizede banada tüm isteyenlerede nasip etsinYaaa canm inşallah hamilesinde bu sefer sağ Salim alırsın kucağına
Amin canm inşallahİnşallah rabbim sizede banada tüm isteyenlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?