Gebelik belirtisi

AdaDefneTek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
74
9
16
31
Kızlar merhaba eşimle bebek düşünüyoruz ve bu ay yumurtlama günümü ve öncesi sonrası günleri değerlendirdik, reglime daha 8 gün var ama bu sabah ilk idrarımın klozette köpüklü olduğunu gördüm, daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Acaba diyorum böyle köpüklü idrar gebelikten mi oluyordur ? İnternette böbrek protein kaçağı vs diyor ama onlarla alakası olmadığına eminim. Hamileliğinde köpüklü idrarla karşılaşan oldu mu acaba?

Merhaba adetinize daha varmış ama idrarda artan hcg den kaynaklı idrardan farklı bir koku geldiğini söylüyorlardı ve köpüklü olduğunu söylüyorlardı ben yaşamadım ama yaşayan kişileri okumuştum inşallah gebesinizdir. Bazen de çoğu kişi cok istediği için beyin oyun oynuyor bizzat yaşadım ne belirti ararsan o yaşanılıyor inşallah gebesinizdir

Merhaba. Bugün köpüklü idrar bendede oluştu. Hayatımda ilk defa oldu bu. Şaşırdım. Bizde bebek istiyoruz bir süredir. Sizin hamilelik varmıymış acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…