- 18 Ekim 2022
- 49
- 4
- 1
- 40
- Konu Sahibi shmra tlvk
-
Benim kistim yok bir hafta önce doktorda randevum vardı çocuk için gittim hiçbir sorun yok dedi herşey normal demişti biraz vajina bakterisi var çok az müdahaleye ilaca gerek duymadı yumurtlama günü ilk kez böyle kaşık ağrısı hafif kanama yaşayınca acaba dedim bir belirti olabilirmi diyeKesin emin misiniz 16'sı yumurtlama olduğundan? Eğer öyle ise ve ilişkiden sonra ağrı yaşadıysanız ilişki esnasında basınçtan yumurtalık kistiniz patlamış olabilir.
Evet yumurtlama günüm olduğuna eminim takip ediyorum hafif ağrım olurdu o günde ama ilk kez bu kadar ağrı ve hafif kanama oldu soğan kürünüde kullandım bu ay onun etkisinde olabilir ama bilmiyorumKesin emin misiniz 16'sı yumurtlama olduğundan? Eğer öyle ise ve ilişkiden sonra ağrı yaşadıysanız ilişki esnasında basınçtan yumurtalık kistiniz patlamış olabilir.
Kistiniz o an olmayabilir zaten ertesi gün bile oluşabilecek bir şey. Ben de muayeneye gittim herşey normaldi. Yumurtlama günümde ilişki sonrasında aşırı bi ağrı yaşadım gaz sıkışması gibiydi bıçak saplanıyodu sanki karnıma doğru ama gaz yoktu. Ertesi günü doktora gittiğim zaman dr yumurtalık kistin patlamış zaten yumurtlama günün ondan sebep bişey yok geçer iki güne dedi.Benim kistim yok bir hafta önce doktorda randevum vardı çocuk için gittim hiçbir sorun yok dedi herşey normal demişti biraz vajina bakterisi var çok az müdahaleye ilaca gerek duymadı yumurtlama günü ilk kez böyle kaşık ağrısı hafif kanama yaşayınca acaba dedim bir belirti olabilirmi diyebir umut işte
Soğan kürünü çok duydum faydasını görürseniz söyler misiniz ben de yapayımEvet yumurtlama günüm olduğuna eminim takip ediyorum hafif ağrım olurdu o günde ama ilk kez bu kadar ağrı ve hafif kanama oldu soğan kürünüde kullandım bu ay onun etkisinde olabilir ama bilmiyorum
Anladım çok teşekkür ederimKistiniz o an olmayabilir zaten ertesi gün bile oluşabilecek bir şey. Ben de muayeneye gittim herşey normaldi. Yumurtlama günümde ilişki sonrasında aşırı bi ağrı yaşadım gaz sıkışması gibiydi bıçak saplanıyodu sanki karnıma doğru ama gaz yoktu. Ertesi günü doktora gittiğim zaman dr yumurtalık kistin patlamış zaten yumurtlama günün ondan sebep bişey yok geçer iki güne dedi.
Bugün kürün son günüydü hamile kalırmışım nbilmiyorum ama sabahları yüzüm ellerim şiş uyanırdım ödem vardı bende üç günden sonra onlar geçti çok sarı akıntım oldu ilk beş gün kaşık ağrım oldu çok fazla idrara çıkardı ama çok rahatlattı beni ben gebelik için kullandım ama iki kilo verdirdiSoğan kürünü çok duydum faydasını görürseniz söyler misiniz ben de yapayım
Bence değerlendirin bu günleri:)Anladım çok teşekkür ederimağrım kanama geçti ama arada hala sanki kasıklarımda bir baskı var hissi geliyo böyle tuhaf bir acı belim çok ağrıyor yastık koymadan oturtamıyorum bu ayın 31 de adet olucam bakalım
Ben çakşır otunu çok duydum kim kullansa bir sağlık problemi yoksa hep faydasını görmüş ben de aldım eşime pek içiremedim ama az içmesine rağmen bile o ay kimyasal da olsa bi gebelik yaşadım dolayısıyla ben de inanıyorum bu ota tavsiye ederimBugün kürün son günüydü hamile kalırmışım nbilmiyorum ama sabahları yüzüm ellerim şiş uyanırdım ödem vardı bende üç günden sonra onlar geçti çok sarı akıntım oldu ilk beş gün kaşık ağrım oldu çok fazla idrara çıkardı ama çok rahatlattı beni ben gebelik için kullandım ama iki kilo verdirdibu ay hamile kalırmıyım bilmiyorum ama olursa soğan kürüne bağlarım gerçekten
Ya bu konuda biraz zorlanıyorum çok bitkisel ürünler çaylar var faydasını kesinlikle görenlerde var ama ben yurtdışında oturuyorum ve burda bunları bulmak gerçekten çok zorBen çakşır otunu çok duydum kim kullansa bir sağlık problemi yoksa hep faydasını görmüş ben de aldım eşime pek içiremedim ama az içmesine rağmen bile o ay kimyasal da olsa bi gebelik yaşadım dolayısıyla ben de inanıyorum bu ota tavsiye ederim
Ya bu konuda biraz zorlanıyorum çok bitkisel ürünler çaylar var faydasını kesinlikle görenlerde var ama ben yurtdışında oturuyorum ve burda bunları bulmak gerçekten çok zorBen çakşır otunu çok duydum kim kullansa bir sağlık problemi yoksa hep faydasını görmüş ben de aldım eşime pek içiremedim ama az içmesine rağmen bile o ay kimyasal da olsa bi gebelik yaşadım dolayısıyla ben de inanıyorum bu ota tavsiye ederim
yani adetiniz normal sürmesini iki damladan sonra bittimi ben anlamadımKızlar merhabaaaaa lütfen yardım edin 10 aydır evliyim ama biturlu gebe olmadım geçen ay kasiklarim bide belim ağrıyor beyaz bir sıvı geliyor du kesin gebeyim dedim ama yanıldım adetim geldi. Ama adetten 1 gün sonra 2 damla kan geldi. Ve şimdi adetime 10 gün var ama kasıklarım belim.agriyor ve sıvı geliyor ama göğüslerim de herhangi bir hassasiyetlik yok . Ve ben şuan hamilemiyim.bilmiyorum lütfen yardım edinnn.........
..
Adetiniz tam olmadımı yani sadece iki damla kanamadan sonra kesildiği ben tam anlayamadım?Kızlar merhabaaaaa lütfen yardım edin 10 aydır evliyim ama biturlu gebe olmadım geçen ay kasiklarim bide belim ağrıyor beyaz bir sıvı geliyor du kesin gebeyim dedim ama yanıldım adetim geldi. Ama adetten 1 gün sonra 2 damla kan geldi. Ve şimdi adetime 10 gün var ama kasıklarım belim.agriyor ve sıvı geliyor ama göğüslerim de herhangi bir hassasiyetlik yok . Ve ben şuan hamilemiyim.bilmiyorum lütfen yardım edinnn.........
..
Aa o zaman temin etmesi zor olabilir dediğiniz gibi.. ben kargolayayım dicem ama ot da kargolanır mı ki :))Ya bu konuda biraz zorlanıyorum çok bitkisel ürünler çaylar var faydasını kesinlikle görenlerde var ama ben yurtdışında oturuyorum ve burda bunları bulmak gerçekten çok zor
bazen öyle adetten 2 gün veya birkaç gün sonra kan gelebiliyor tam bitmemiş olabiliyor. ilk defa mı başınıza geldi? ben arada sırada yaşıyorum bunu. bu gebelik belirtisi değildir. bir sonraki adetinizin zamanında öğrenirsiniz gebeliği.Kızlar merhabaaaaa lütfen yardım edin 10 aydır evliyim ama biturlu gebe olmadım geçen ay kasiklarim bide belim ağrıyor beyaz bir sıvı geliyor du kesin gebeyim dedim ama yanıldım adetim geldi. Ama adetten 1 gün sonra 2 damla kan geldi. Ve şimdi adetime 10 gün var ama kasıklarım belim.agriyor ve sıvı geliyor ama göğüslerim de herhangi bir hassasiyetlik yok . Ve ben şuan hamilemiyim.bilmiyorum lütfen yardım edinnn.........
..
Adetiniz tam olmadımı yani sadece iki damla kanamadan sonra kesildiği ben tam anlayamadım
Merhaba geçmiş olsun tam anlayamadım adet bitiminden sonra mı bir iki damla lekelenmeniz oldu? Akıntı gelmesi normal bu arada eğer yumurta akı şeklinde ise yumurtlama dönemindesinizdirKızlar merhabaaaaa lütfen yardım edin 10 aydır evliyim ama biturlu gebe olmadım geçen ay kasiklarim bide belim ağrıyor beyaz bir sıvı geliyor du kesin gebeyim dedim ama yanıldım adetim geldi. Ama adetten 1 gün sonra 2 damla kan geldi. Ve şimdi adetime 10 gün var ama kasıklarım belim.agriyor ve sıvı geliyor ama göğüslerim de herhangi bir hassasiyetlik yok . Ve ben şuan hamilemiyim.bilmiyorum lütfen yardım edinnn.........
..
Ya adetim geldi bitti bittiktenn 1 gün sonra 2 damla kan geldi normal mi acaba bu. Bide kasıklarım ve belim de ağrılar var . Ama göğüslerim de hiç anormalik yok hassasiyetlik falan yokAdetiniz tam olmadımı yani sadece iki damla kanamadan sonra kesildiği ben tam anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?