Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

shmra tlvk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
49
4
1
40
Kızlar merhaba ben 38 yaşındayım 3 çocuğum var ikinci evliliğim çocuk istiyoruz ama vajinal bakteri vardı bende çok rahatsız etmiyordu ama son hamileliğim beş yıl önceydi yaşta biraz etkiliyor galiba bir yıldır korunmuyoruz ama olmadı sonra soğan kürünü duydum uyguladım sarı kekelerim kasık ağrılarım oldu bu ayın 16 sonda yumurtlama günümdü normalde hiç farkına varmazdım çatlamanın o gümü değerlendirdik bir kaç saat sonra inanılmaz ağrılarım oldu çok kötüydü sonra kırmızı lekelenmeler oldu üç gündürse karnım kasıklarım ve belim ağrıyor bu belirtileri yaşayıp hamile kalanınız varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Kesin emin misiniz 16'sı yumurtlama olduğundan? Eğer öyle ise ve ilişkiden sonra ağrı yaşadıysanız ilişki esnasında basınçtan yumurtalık kistiniz patlamış olabilir.

Kesin emin misiniz 16'sı yumurtlama olduğundan? Eğer öyle ise ve ilişkiden sonra ağrı yaşadıysanız ilişki esnasında basınçtan yumurtalık kistiniz patlamış olabilir.
Benim kistim yok bir hafta önce doktorda randevum vardı çocuk için gittim hiçbir sorun yok dedi herşey normal demişti biraz vajina bakterisi var çok az müdahaleye ilaca gerek duymadı yumurtlama günü ilk kez böyle kaşık ağrısı hafif kanama yaşayınca acaba dedim bir belirti olabilirmi diyebir umut işte

Evet yumurtlama günüm olduğuna eminim takip ediyorum hafif ağrım olurdu o günde ama ilk kez bu kadar ağrı ve hafif kanama oldu soğan kürünüde kullandım bu ay onun etkisinde olabilir ama bilmiyorum

Kistiniz o an olmayabilir zaten ertesi gün bile oluşabilecek bir şey. Ben de muayeneye gittim herşey normaldi. Yumurtlama günümde ilişki sonrasında aşırı bi ağrı yaşadım gaz sıkışması gibiydi bıçak saplanıyodu sanki karnıma doğru ama gaz yoktu. Ertesi günü doktora gittiğim zaman dr yumurtalık kistin patlamış zaten yumurtlama günün ondan sebep bişey yok geçer iki güne dedi.

Evet yumurtlama günüm olduğuna eminim takip ediyorum hafif ağrım olurdu o günde ama ilk kez bu kadar ağrı ve hafif kanama oldu soğan kürünüde kullandım bu ay onun etkisinde olabilir ama bilmiyorum
Soğan kürünü çok duydum faydasını görürseniz söyler misiniz ben de yapayım

Anladım çok teşekkür ederimağrım kanama geçti ama arada hala sanki kasıklarımda bir baskı var hissi geliyo böyle tuhaf bir acı belim çok ağrıyor yastık koymadan oturtamıyorum bu ayın 31 de adet olucam bakalım

Soğan kürünü çok duydum faydasını görürseniz söyler misiniz ben de yapayım
Bugün kürün son günüydü hamile kalırmışım nbilmiyorum ama sabahları yüzüm ellerim şiş uyanırdım ödem vardı bende üç günden sonra onlar geçti çok sarı akıntım oldu ilk beş gün kaşık ağrım oldu çok fazla idrara çıkardı ama çok rahatlattı beni ben gebelik için kullandım ama iki kilo verdirdibu ay hamile kalırmıyım bilmiyorum ama olursa soğan kürüne bağlarım gerçekten

Bence değerlendirin bu günleri:)

Ben çakşır otunu çok duydum kim kullansa bir sağlık problemi yoksa hep faydasını görmüş ben de aldım eşime pek içiremedim ama az içmesine rağmen bile o ay kimyasal da olsa bi gebelik yaşadım dolayısıyla ben de inanıyorum bu ota tavsiye ederim

Ya bu konuda biraz zorlanıyorum çok bitkisel ürünler çaylar var faydasını kesinlikle görenlerde var ama ben yurtdışında oturuyorum ve burda bunları bulmak gerçekten çok zor

Kızlar merhabaaaaa lütfen yardım edin 10 aydır evliyim ama biturlu gebe olmadım geçen ay kasiklarim bide belim ağrıyor beyaz bir sıvı geliyor du kesin gebeyim dedim ama yanıldım adetim geldi. Ama adetten 1 gün sonra 2 damla kan geldi. Ve şimdi adetime 10 gün var ama kasıklarım belim.agriyor ve sıvı geliyor ama göğüslerim de herhangi bir hassasiyetlik yok . Ve ben şuan hamilemiyim.bilmiyorum lütfen yardım edinnn.........
..

Ya bu konuda biraz zorlanıyorum çok bitkisel ürünler çaylar var faydasını kesinlikle görenlerde var ama ben yurtdışında oturuyorum ve burda bunları bulmak gerçekten çok zor
yani adetiniz normal sürmesini iki damladan sonra bittimi ben anlamadım

Adetiniz tam olmadımı yani sadece iki damla kanamadan sonra kesildiği ben tam anlayamadım?

Aa o zaman temin etmesi zor olabilir dediğiniz gibi.. ben kargolayayım dicem ama ot da kargolanır mı ki :))

bazen öyle adetten 2 gün veya birkaç gün sonra kan gelebiliyor tam bitmemiş olabiliyor. ilk defa mı başınıza geldi? ben arada sırada yaşıyorum bunu. bu gebelik belirtisi değildir. bir sonraki adetinizin zamanında öğrenirsiniz gebeliği.

Merhaba geçmiş olsun tam anlayamadım adet bitiminden sonra mı bir iki damla lekelenmeniz oldu? Akıntı gelmesi normal bu arada eğer yumurta akı şeklinde ise yumurtlama dönemindesinizdir

Adetiniz tam olmadımı yani sadece iki damla kanamadan sonra kesildiği ben tam anlayamadım?
Ya adetim geldi bitti bittiktenn 1 gün sonra 2 damla kan geldi normal mi acaba bu. Bide kasıklarım ve belim de ağrılar var . Ama göğüslerim de hiç anormalik yok hassasiyetlik falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…