Gebelik belirtisi

annecimadayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
2
0
1
33
Merhaba, 8 aylık bir denememiz oldu henüz bir gebelik yaşamadım. Her ay düzenli olarak reglim olur. Bu ay 13 ünde olmam gerekiyor yani 2 gün kaldı. her ay kendimi kandırdığım kasığım mı ağrıyor acaba vslerim haricinde dün yani reglime 3 gün kala akıntı geldiğini zannettiğim bir lekelenmem oldu afedersiniz akıntıdan çok az fazla bir lekelenme (yani az olduğunuz anlatmak istedim) ve çok küçük bir kahverengi pütürtü vardı başka ne regl kanaması ne ikinci bir lekelenme nede akıntı gelmedi. Ara ara pskolojikte olabilir düşünceli kasık ağrılarım var sanki ama regl derecesinde bi ağrı henüz hissetmiyorum (reglimdede ağrıları gününde olur oyüzden bu kısımdan umutlanmıyorum) çok uzattım :) sorum şu dün akşam gelen lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

Merhaba, 8 aylık bir denememiz oldu henüz bir gebelik yaşamadım. Her ay düzenli olarak reglim olur. Bu ay 13 ünde olmam gerekiyor yani 2 gün kaldı. her ay kendimi kandırdığım kasığım mı ağrıyor acaba vslerim haricinde dün yani reglime 3 gün kala akıntı geldiğini zannettiğim bir lekelenmem oldu afedersiniz akıntıdan çok az fazla bir lekelenme (yani az olduğunuz anlatmak istedim) ve çok küçük bir kahverengi pütürtü vardı başka ne regl kanaması ne ikinci bir lekelenme nede akıntı gelmedi. Ara ara pskolojikte olabilir düşünceli kasık ağrılarım var sanki ama regl derecesinde bi ağrı henüz hissetmiyorum (reglimdede ağrıları gününde olur oyüzden bu kısımdan umutlanmıyorum) çok uzattım :) sorum şu dün akşam gelen lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler
Olabilir ama olmayabilirde umutlandirmak istemem ama ben gebeligimde kahverengi peceteye silince gelen puturler ip gibi bole seyler gordum herkesde olcak diye bisey yok tabikide

Olabilir ama vücudumuz bazen bize oyunda oynuyor ya özellikle bebek istediğimiz zamanlarda :) bence hemen bi erken gebelik testi yapın 2 gün kalmış adetinize mutlaka çıkar

Aslında merak ettiğim tek seferlik bu şekilde bi yerleşme kanaması oluyor mu? Lekenin devamı olmadı çünkü. Hep az az 1-3 gün arasında fln yazmışlar çünkü. evimde hiç test yok almıyorum artık :( sabredicem perşembe veya cuma regl olmazsam kan testine gidicem. Ve çok garip aslında var gibi hissediyorum 🙈 yani dün lekeyi gördüğümdede regl oldum diye düşünmedim üzülmedim bu yerleşme kanaması diye geçti içimden umutla uyudum sabah bakalım regl olacakmıyım diye hala olmadım ve garip bi heyecan var içimde 🥰

Aslında merak ettiğim tek seferlik bu şekilde bi yerleşme kanaması oluyor mu? Lekenin devamı olmadı çünkü. Hep az az 1-3 gün arasında fln yazmışlar çünkü. evimde hiç test yok almıyorum artık :KK43: sabredicem perşembe veya cuma regl olmazsam kan testine gidicem. Ve çok garip aslında var gibi hissediyorum 🙈 yani dün lekeyi gördüğümdede regl oldum diye düşünmedim üzülmedim bu yerleşme kanaması diye geçti içimden umutla uyudum sabah bakalım regl olacakmıyım diye hala olmadım ve garip bi heyecan var içimde 🥰
Test yaptınız mı acaba yada regl oldunuzmu sonucu paylaşabilirmisiniz

Back
X