- 16 Eylül 2025
- 31
- 11
- 3
- Konu Sahibi seydaa0011
-
Adetin gecmesini bekle eger tarihi net bilmiyorsan bi ay gecsin bekle hergun gidip test alip strese girmene degemz bendede sizin gbi adet olacak gibi agri oldu gogus hassasiyeti falan sonra gebelik olmstu darisi size insallah bu surecte strse girmeyinMerhaba bir soru danışmak istiyorum size 6 eylülde korunmasız cinsel ilişki oldu adet döngüm düzensiz adet oluyorum bugün adet döngümün 32. Gününe girdim fakat kasıklarım adet olacakmış gibi çok ağrım sancım var sizce bu gebelik belirtisimi yoksa adetmi olacağım aranızda yaşayan varsa yazabilirmi
Adet ne zaman olacağım bilmiyorum adet döngüm düzensiz olduğu için en son adet tarihim 16 Ağustosta oldumAdetin gecmesini bekle eger tarihi net bilmiyorsan bi ay gecsin bekle hergun gidip test alip strese girmene degemz bendede sizin gbi adet olacak gibi agri oldu gogus hassasiyeti falan sonra gebelik olmstu darisi size insallah bu surecte strse girmeyin
Bi kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla test yapin her ihtimale karsi hem kaset hem erken gebelik testi alinAdet ne zaman olacağım bilmiyorum adet döngüm düzensiz olduğu için en son adet tarihim 16 Ağustosta oldum
Bi kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla test yapin her ihtimale karsi hem kaset hem erken gebelik testi alin
Predictor veya laboquick kaset test alın sabah ilk ısrarla yapmanız gerekiyor. Varsa anında çıkar. Ya da kan verin en kestirme.
Cuma günü gidip kan testi vereceğim ama insan da merak ediyor günler geçmiyor çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinBi kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla test yapin her ihtimale karsi hem kaset hem erken gebelik testi alin
Haklısın. Varsa laboquick çıkarıyor hemen.Cuma günü gidip kan testi vereceğim ama insan da merak ediyor günler geçmiyor çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Evet bende ayni yoldan gectigim icin sizi anliyorum ama sadece strese girersin hergun test yaparsan bu yuzden olumlu dusun insallah gebesindirCuma günü gidip kan testi vereceğim ama insan da merak ediyor günler geçmiyor çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Yinede ben bekliyeyim cumaya kadar belki olurum adet boşu boşuna almamış olmayayımPredictor veya laboquick kaset test alın sabah ilk idrarla yapmanız gerekiyor. Varsa anında çıkar. Ya da kan verin en kestirme.
İnşallah abla Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişiEvet bende ayni yoldan gectigim icin sizi anliyorum ama sadece strese girersin hergun test yaparsan bu yuzden olumlu dusun insallah gebesindir
Ben ovulasyon almıştım yanında 6 adet geliyor. Adet olsanız bile ilerde lazım olacaktır diye düşünüyorum. Allah gönlünüze göre versinYinede ben bekliyeyim cumaya kadar belki olurum adet boşu boşuna almamış olmayayımçok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Doğru söylüyorsunuz haklısınız evde bulundurmak gerekiyor ne olur ne olmaz diye çok teşekkür ediyorumBen ovulasyon almıştım yanında 6 adet geliyor. Adet olsanız bile ilerde lazım olacaktır diye düşünüyorum. Allah gönlünüze göre versin
Amin cnm cumlemizinİnşallah abla Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişi
Doğru söylüyorsunuz haklısınız evde bulundurmak gerekiyor ne olur ne olmaz çok teşekkür ediyorumBen ovulasyon almıştım yanında 6 adet geliyor. Adet olsanız bile ilerde lazım olacaktır diye düşünüyorum. Allah gönlünüze göre versin
Cinsiyetinizi kaçıncı hafta öğrendinizAmin cnm cumlemizin
Bana doktor 11 haftada tahmin soyledi eger pozisyon duzgunse hemen gosterir 14 17 haftalarda tam gosteriyor eger o haftalarda kendini gostermezse 18 23 haftalari arasinda detayli ultrason var o zaman kesin belli oluyor bana 11 haftada soylediler tahmin ve degismediCinsiyetinizi kaçıncı hafta öğrendiniz
Ay abla okuması bile çok heyecan huzur veriyor vallahi şuan kaç aylıksın maşallahSuan benim yaramaz tekme atiyor cok guzel bi duygu sizlerede nasip olsun boyle gece uykusuz kaliyorsunuz uyuyamiyorsunuz ama gercekten bu duyguyu yasamaya degiyor
6 ay darisi sana cuma gunu guzel haberlerle gel ama benim biraz zor gecti gebelik kus kus oldumAy abla okuması bile çok heyecan huzur veriyor vallahi şuan kaç aylıksın maşallah
İnşallahh abla6 ay darisi sana cuma gunu guzel haberlerle gel ama benim biraz zor gecti gebelik kus kus oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?