Benim adet tarihim 9 Ekim diye gözüküyor bu kadar erken başlamamıştı daha önce hiçMerhaba benimde geçen hafta yumurtlama haftamdı. 5 Ekim adet tarihim şu an bende de kasık ve bel ağrısı var ama umutlanmakla umutlanmamak arasındayım
İnşallah doğru hissediyoruzdurBenim adet tarihim 9 Ekim diye gözüküyor bu kadar erken başlamamıştı daha önce hiç
Amin inşallahİnşallah doğru hissediyoruzdur
Benim yumurtlama gununden 4 gun sonra basladi bu belirtiler test yaptim sanki silik cizgi cikti yarin tekrarlicamMerhaba geçtiğimiz hafta ovülasyon dönemindeydim gün aşırı denedik ama tam günü hangisiydi bilemiyorum ancak 2 gündür adet olacakmışım gibi karın ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum belirti için çok erken ama reglime de daha 10 gün var nerdeyse böyle bir durum yaşayan oldu mı acaba
Bizde de aynı sorun var ya değerler düzelmiyo bi türlüBen 1 senedir deniyorum eşimde sperm sorunu var maelsef değerleri düşük
Umarım pozitiftir reglinize kaç gün varBenim yumurtlama gununden 4 gun sonra basladi bu belirtiler test yaptim sanki silik cizgi cikti yarin tekrarlicam
Proxxed plus verdi doktor kullanıyor daha 1 buçuk ay oldu inşallah düzelme olurBizde de aynı sorun var ya değerler düzelmiyo bi türlü
Eşimde kullaniyo 3 aydır insallah faydası vardır test de vermedik henüz haftaya test yaptiricaz sizin hareketsizlik ve ileri hareket ne kadarProxxed plus verdi doktor kullanıyor daha 1 buçuk ay oldu inşallah düzelme olur
3 ekim olmam lazimUmarım pozitiftir reglinize kaç gün var
Bizim olay karışık sürekli farklı sonuç çıktı ama en son yaptırdığımızda ileri hareket %8 morfoloji 1 toplam sperm 17 milyonEşimde kullaniyo 3 aydır insallah faydası vardır test de vermedik henüz haftaya test yaptiricaz sizin hareketsizlik ve ileri hareket ne kadar
Aynı anlattığınız şekilde benimde inşallah bu ay güzel haberi alırızBenim de bat 7 8 ekim ve aynı belirtileri yaşıyorum, yumurtlamadan beri bitmeyen akinti, geçmeyen göğüs hassasiyeti ve sürekli sola vuran batma arada sancı diğer aylardan tek farkı bu belirtilerin hepsi yumurtlamadan sonra durur adete üç gün kala başlardi bende ne düşüneceğimi bilmiyorum
Rabbim bu ay kolay bir şekilde nasip etsin
İnşallah, hsg çektirdim bu ay bundan dolayı umutluyumAynı anlattığınız şekilde benimde inşallah bu ay güzel haberi alırız
Proxeedden önce mi böyleydiBizim olay karışık sürekli farklı sonuç çıktı ama en son yaptırdığımızda ileri hareket %8 morfoloji 1 toplam sperm 17 milyon
Merhaba geçtiğimiz hafta ovülasyon dönemindeydim gün aşırı denedik ama tam günü hangisiydi bilemiyorum ancak 2 gündür adet olacakmışım gibi karın ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum belirti için çok erken ama reglime de daha 10 gün var nerdeyse böyle bir durum yaşayan oldu mı acaba
Evet sonra onu kullanmaya başladı kasımda 3 ay olacak o zaman tekrar sperm testi verecekProxeedden önce mi böyleydi
Tıkanıklık falan varmıymış peki bende hsg düşünüyorum ama daha önce hiç gebelik yaşamadığım için gerek var mı bilemedimİnşallah, hsg çektirdim bu ay bundan dolayı umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?