Merhaba kızlar bende aynı durumdayım yumurtlama gününden itibaren geçmeyen ara ara hissettiğin kasık kramplarım var aşktı halsizlik ve yorgunluk var akşam olunca hele kolumu kaldırmaya mecalim kalmıyor grip falan da değilim bat 6 Ekim, bu sabah test yaptım negatif çıktı ama his olarak sanki varmış gibi hissediyorum umutlanmak da istemiyorum 1 senedir deniyoruz
Ben 4 yila girecek evliyim ve ilk aydan beri çocuk deniyoruz, çünkü rezervim düşük ilk yıl olmadı doktora gittim o zaman hsg hakkında bilgim yoktu doktorda yönlendirmedi yumurta takibi ile devam ettim.
6 ay daha denedim sonra bu işte bir şey var deyip hsg çektirdim ikiside kapali çıktı sol acildi sag acilmaz uğraşma demsiti doktor.
Birkaç ay daha deneyip iki aşılama yaptirdim tutmadı sonra iki tüp bebek onlarda daha laboratuvardayken dollenmedi.
En son bu 10 eylulde aynı kurumda hsg çektirdim tekniker istedim bu kez ikisi yine kapalı çıktı ce cok uğrasti Allah ondan razı olsun ikisini de çok şükür açtı.
Şimdi bekliyorum kolaylikla olsun diye dua ediyorum
Bence kesinlikle çektirmeliisn doğustan beya herhangi bir enfeksyondan dolayı bile kapanabiliyormus bende bilmeden 2 yilla yakın ne biliyorsan yedim kullandim ama bilmiyor muşum